Fast Delivery Service

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Fast Delivery Service

Met Klippon Service ‘Fast Delivery Service’ een grotere efficiëntie in de paneelbouw. De producten worden geassembleerd en kant-en-klaar geleverd.

Strakke schema`s maken deel uit van de dagelijkse planning in de paneelbouw. De Klippon Fast Delivery Service is er voor om pré-geassembleerde producten in te zetten, inclusief de gewenste markering.

Geen voorraad meer, geen handmatige assemblage. Het handmatige assemblageproces wordt vervangen door gedigitaliseerde en geautomatiseerde processen.

Met 1 artikelnummer een geheel geassembleerde rail met of zonder behuizing, klaar om te worden gebruikt in de productieketen.

Gedigitaliseerde toegevoegde waarde
Het gerobotiseerde systeem is geïntegreerd in de bestaande workflow van het ECAD-systeem tot en met de installatie en is, door een minimale bestelhoeveelheid van één, ook ideaal voor individuele productie en kleinere projecten. Met behulp van de WMC-software (Weidmüller Configurator) is er binnen enkele minuten na het indienen van een aanvraag een individuele offerte. Het vesturen van het geassembleerde product is al mogelijk vanaf 5 dagen na order. Datasets van een ECAD-systeem kunnen via een geïntegreerde interface worden geïmporteerd. De 3D-configuratieomgeving en de engineeringregels controleren de opzet en geven advies over optimalisering.

Zelf te kiezen doorlooptijd
Fast Delivery Service is opgedeeld in verschillende serviceniveaus. De beschikbaarheid van de gebruikte componenten bepaalt hier de snelheid van de levering. Dit is duidelijk zichtbaar in de software, zodat direct zichtbaar is wat haalbaar is.

De Fast Delivery Service assemblageservice is beschikbaar voor de Klippon Connect aansluitklemmen, de Klippon Protect behuizingen en het geassembleerde geheel.

Weidmüller: Ready to Robot.

Meer zien icon.arrow--dark

Geschreven door

Weidmüller Benelux BV

Weidmüller positioneert zichzelf wereldwijd voortdurend succesvol als marktleider op het gebied van oplossingen voor elektrische verbindingen, conditionering en bewerken van energie, signalen en data in industriële omgevingen. Lees meer