Gefran KM druksensor : outstanding

icon.highlightedarticle.dark Hydrauliek
59 bekeken 25 oktober 2023
Gefran KM druksensor
Gefran KM druksensor | Foto: Gefran Benelux

Ontdek de KM-serie, de geminiaturiseerde druksensor met verbeterde mechanische en elektrische eigenschappen die perfect in krappe ruimtes kan worden geïnstalleerd.

Deze druksensor wordt geprezen voor zijn betrouwbaarheid en is hierdoor geschikt voor mobiele hydraulische toepassingen die vaak worden blootgesteld aan:

  • schokken
  • trillingen
  • drukpieken
  • extreme temperatuur.

In het verleden hadden voertuigen in de landbouwsector dikwijls te kampen met elektronische storingen als gevolg van een hoge luchtvochtigheid.

IP 69 K classificatie

De nieuwe KM-druksensor biedt de ultieme bescherming met een indrukwekkende IP 69 K classificatie waardoor deze zelfs bestand is tegen krachtige hogedrukreinigingen. Daarnaast is de druksensor ook nog uitgerust met SIL PLd-, E1-, cULus-certificeringen.

Diep winter of hoog zomer, de KM-druksensor staat zijn mannetje.

Hydraulische oliën kunnen gevoelig reageren op temperatuurschommelingen. Bij winterse temperaturen kan de olie stroperig worden, terwijl zomerse hitte de olie vloeibaar maakt met kans op lekkage. Het temperatuurbereik van deze druksensor omvat al deze uitdagende weersomstandigheden.

Watch article videoicon.arrow--dark

Geschreven door

Gefran Benelux

Gefran Benelux, werkt met 2 divisies en is werkzaam in de meeste industriële markten en applicaties. De GEFRAN divisie, actief in de BeNeLux, verdeelt de eigen Gefran producten : *... Lees meer