Geveke introduceert online Airaudit voor uw persluchtinstallatie

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
30 bekeken Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Geveke introduceert online Airaudit voor uw persluchtinstallatie

Met de introductie van de nieuwe CALMS persluchtmanagementportal zijn naast permanent installatiemonitoring nu ook tijdelijke metingen in ieder merk persluchtinstallatie uit te voeren. De resultaten zijn direct online te volgen.

Het systeem draait geheel autonoom, en verzamelt data zonder enige invloed op de aansturing van uw compressoren. De Geveke Airaudit kit bestaat uit maximaal 8 sensoren die aan een verzamelstation gekoppeld wordt waar data continu gelogd en via een 4G GPRS modem, geheel buiten uw netwerk om, naar de CALMS portal gepusht wordt. Hier wordt de data direct omgezet in grafieken en worden automatisch berekeningen uitgevoerd die voor een persluchtinstallatie relevant zijn.

De data in de portal wordt vervolgens gebruikt om allerlei detailanalyses uit te voeren en rapportages te genereren. Er worden grenswaarden ingevoerd die bij overschrijding automatisch een melding via e-mail of sms naar de gebruiker stuurt om actie te ondernemen.

Krijg inzicht in uw perslucht-en energieverbruik, drukverloop, vochtgehalte, lekverliezen, reservecapaciteit en aansturing van uw compressoren.
De Geveke Airaudit-kit kan zelfstandig door de klant geïnstalleerd worden of men schakelt de service van Geveke hiervoor in.

Geveke Airauditicon.arrow--dark

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijvenicon.arrow--dark