Inschrijving DuPont Safety and Sustainability Awards geopend

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Inschrijving DuPont Safety and Sustainability Awards geopend

DuPont Sustainable Solutions heeft de inschrijving voor de 13e editie van de DuPont Safety and Sustainability Awards geopend. In de afgelopen tien jaar zijn de DuPont Safety and Sustainability Awards breed erkend onder industriële bedrijven als een benchmark voor veiligheid, duurzaamheid en operationele excellentie op de werkplek. Bovendien hebben ze geholpen om initiatieven gericht op het redden van levens en het beschermen van het milieu te bevorderen.

De toekenning van de Awards is in handen van een jury die bestaat uit vooraanstaande deskundigen op het gebied van werkplekveiligheid, milieu en operationeel management. Een inschrijfformulier is beschikbaar op http://dssa.dupont.com en moet voor 23 april 2017 zijn aangevraagd. De uiterste inzenddatum is 31 mei 2017. Sinds de start van de Awards in 2002 heeft de tweejaarlijkse competitie een groeiend aantal deelnemers getrokken. De afgelopen jaren waren de inschrijvingen afkomstig uit een grote variatie aan industriële sectoren wereldwijd. Zo won het Nederlandse Heerema Marine Contractors in 2015 de Sustainability Award EMEA.

De DuPont Safety and Sustainability Awards competitie verwelkomt inschrijvingen van alle organisaties die significante resultaten kunnen aantonen in een van de volgende drie categorieën: veiligheid, duurzaamheid en operations excellence. De winnaars per regio – The Americas, Europe/Middle East/Africa en Asia Pacific – in elke categorie worden bekendgemaakt aan het begin van de zomer. De drie wereldwijde winnaars daarvan worden in september op het XXI World Congress on Safety and Health at Work in Singapore uitgeroepen. De inzendingen worden beoordeeld aan de hand van criteria waarbij ook de betrokkenheid van het management, culturele ontwikkeling, prestatieverbeteringen, innovatie en de betrokkenheid van stakeholders van belang zijn. De winnaars krijgen een trofee en een certificaat.

Geschreven door

DuPont Sustainable Solutions

DuPont Sustainable Solutions (DSS) biedt toonaangevende adviesdiensten op het gebied van operationeel management die organisaties in staat stellen hun medewerkers en bedrijfsmiddelen te beschermen, operationele efficiency te realiseren, sneller te... Lees meer