Istec publiceert kosteloze bookazine Vibration

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Istec publiceert kosteloze bookazine Vibration

Istec International publiceert 1 november haar eerste bookazine: Vibration. De uitgave bevat interessante en leerzame kennisartikelen over het meten en bewaken van trillingen op roterende machines. Naast diverse case-studies worden ook relevante onderwerpen zoals hardware keuzes, SIL en condition based maintenance op een toegankelijke manier besproken. Het bookazine is kosteloos aan te vragen via: www.istec.nl/bookazine

Bookazine
Wouter Verschuren, directeur van Istec: “Het meten en analyseren van trillingen is specialistisch werk en vraagt om specifieke kennis en ervaring. Als organisatie hebben wij veel te bieden op dit gebied. Regelmatig publiceren wij artikelen en case-studies over dit onderwerp op, die veel worden gelezen door de snel groeiende groep volgers van ons kennisblog. Wij hebben daarom besloten om over het onderwerp vibratie een bookazine uit te geven. Deze kruising tussen een boek en een magazine omvat een selectie aan leuke artikelen die de verschillende facetten van het onderwerp uitlichten. Het is niet bedoeld als nieuwe onderhoudshandleiding of alomvattend werk, maar we hopen dat het nieuwe inzichten geeft met betrekking tot het meten, monitoren en bewaken van trillingen op roterende machines.”

Het bookazine zal 1 november in beperkte oplage worden gepubliceerd en gedistribueerd onder gebruikers van roterende machines in Europa. Geïnteresseerden kunnen het bookazine kosteloos aanvragen via www.istec.nl/bookazine.

Over Istec International
Istec International is al 40 jaar een begrip in de industrie. Met twee vestigingen in Nederland en een vestiging in België voorzien wij klanten van over de hele wereld van onze specialistische kennis en adviezen.

Istec is gespecialiseerd in machinebewaking (vibratie en speed), inbedrijfnames, periodieke service aan bewakingssystemen, kalibraties en trillingsmetingen en -analyses.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Istec publiceert kosteloze bookazine Vibration

Istec International BV

Roterende machines zijn één van de meest kritische onderdelen van industriële processen. Het monitoren en bewaken van deze machines vereist de meest geavanceerde systemen die passen binnen de toenemende eisen... Lees meer