JEC en Packo hygiënische pompen bundelen hun krachten

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: JEC en Packo hygiënische pompen bundelen hun krachten

Onze fabrieken PACKO en JEC, die beide hygiënische pompen produceren, hebben hun krachten gebundeld en gaan verder als PACKO. PACKO produceert hygiënische centrifugaalpompen en JEC lobben-, draaizuiger- en schroefspindelpompen.

De twee pompseries passen perfect bij elkaar en vormen samen een complete lijn pompoplossingen voor het hygiënische marktsegment. JEC pompen worden met PACKO geïntegreerd, wat u voordelen oplevert:

Snelheid:
De Europese hub van PACKO zorgt voor een snellere levering. Door te werken in meerdere tijdzones kunnen we ook sneller reageren op elke vraag die u heeft.

Kennis:
Door het samenvoegen van de merken combineren wij kennis tussen twee centers of excellence, zodat wij een beter begrip krijgen en kunnen inspelen op alle toepassingsbehoeften.

Hoogste hygiënische kwaliteitsnormen:
PACKO staat bekend om de hoge kwaliteit van haar pompen, gemaakt met een zeer strikte precisie volgens de hoogste hygiënische ontwerpprincipes en met gestandaardiseerde en gedetailleerde eindcontrole van alle geproduceerde pompen. De lobben-, draaizuiger- en schroefspindelpompen worden volledig geïntegreerd in de hoge productiestandaarden die PACKO hanteert.

Compleet portfolio:
Door het beste van beide werelden te combineren, vergroten we effectief onze mogelijkheden om een hygiënische pompoplossing te bieden. Een breder assortiment centrifugaal-, lobben-, draaizuiger- en schroefspindelpompen onder de gerespecteerde en bekende naam PACKO.

De huidige hoofdkantoren in Zuid-Korea en België blijven bestaan als centers of excellence voor onze kerntechnologieën op het gebied van hygiëne.

Meer informatie: B.V.
Leningradweg 5
Groningen, 9723 TP
+31 (0)50-5495900

Nieuwsbericht icon.arrow--dark

Geschreven door

Verder BV

Passie voor pompen Pompen zijn het hart in veel bedrijfsprocessen. Daarom denken en handelen wij bij Verder vanuit de pompapplicaties, het proces en de specifieke klantwens. Op basis van die... Lees meer