Laatste kans: vraag kosteloos het bookazine Vibration aan

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
35 bekeken Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Laatste kans: vraag kosteloos het bookazine Vibration aan

In november publiceerde Istec het bookazine Vibration en wij zijn overweldigd door de vele aanvragen en leuke reacties. We hebben nog maar een beperkt aantal exemplaren beschikbaar. Heb je nog geen boek aangevraagd en wil je deze wel graag ontvangen, vraag hem dan snel aan via de link hiernaast.

De uitgave bevat interessante en leerzame kennisartikelen over het meten en bewaken van trillingen op roterende machines. Naast diverse case-studies worden ook relevante onderwerpen zoals hardware keuzes, SIL en condition based maintenance op een toegankelijke manier besproken.

Bookazine
Wouter Verschuren, directeur van Istec: “Het meten en analyseren van trillingen is specialistisch werk en vraagt om specifieke kennis en ervaring. Als organisatie hebben wij veel te bieden op dit gebied. Regelmatig publiceren wij artikelen en case-studies over dit onderwerp op, die veel worden gelezen door de snel groeiende groep volgers van ons kennisblog. Wij hebben daarom besloten om over het onderwerp vibratie een bookazine uit te geven. Deze kruising tussen een boek en een magazine omvat een selectie aan leuke artikelen die de verschillende facetten van het onderwerp uitlichten. Het is niet bedoeld als nieuwe onderhoudshandleiding of alomvattend werk, maar we hopen dat het nieuwe inzichten geeft met betrekking tot het meten, monitoren en bewaken van trillingen op roterende machines.”

Bookazine aanvragen icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Laatste kans: vraag kosteloos het bookazine Vibration aan

Istec International BV

Roterende machines zijn één van de meest kritische onderdelen van industriële processen. Het monitoren en bewaken van deze machines vereist de meest geavanceerde systemen die passen binnen de toenemende eisen... Lees meer