Langkamp Technology is distributeur van PhoenixTM temperatuurmeetsystemen

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Langkamp Technology is distributeur van PhoenixTM temperatuurmeetsystemen

Langkamp Technology, leverancier en producent van industriële temperatuursensoren en aanverwante producten, is een samenwerking aangegaan met het Duitse PhoenixTM. Vanaf heden is Langkamp Technology vertegenwoordiger van de hoogwaardige PhoenixTM temperatuurmeetsystemen, welke gebruikt worden voor temperatuurprofielmetingen en temperatuuranalyses in industriële ovens. Voorbeelden van sectoren waar de meetsystemen veelal gebruikt worden zijn: Automobiel, Voeding, Gas, Metaal, Keramische industrie, Heat Treatment, Steen- en Glaswol.

De temperatuurmeetsystemen bestaan uit een hittebestendige bekisting, een datalogger, temperatuursensoren én software (ook TUS Software, CQI-9 & AMS2750), waarbij delen van het systeem ook los aan te kopen zijn. Er is een ATEX variant beschikbaar en ook bestaat er de mogelijkheid om gegevens tijdens proces direct te versturen via een draadloze verbinding zodat live het temperatuurverloop gemonitord en/of bijgestuurd kan worden. Het systeem kan eenvoudig worden toegepast in het lopende proces en geeft een exact beeld, achteraf of zelfs real-time, van het thermische ovenproces. Het toepassen van dit systeem helpt u het temperatuurproces te begrijpen, controleren en te verbeteren. Op deze manier kunnen klanten op elk moment van een uitstekende kwaliteitscontrole verzekerd worden.

Als vertegenwoordiger zorgt Langkamp Technology ervoor dat de systemen meer toegankelijk worden in de Nederlandse markt. De samenwerking betekent voor Langkamp Technology een verdieping van hun aanbod kwalitatieve technische oplossingen om tot betrouwbare temperatuurmetingen te komen.

Geschreven door

Langkamp Technology B.V.

Langkamp Technology is gespecialiseerd in industriële temperatuurmetingen en is deel van de Günther GmbH groep. De groep beschikt over meerdere productielocaties voor temperatuursensoren waarvan twee in Duitsland en onze vestiging... Lees meer