Maintenance Manager van het Jaar 2019

icon.highlightedarticle.dark Management
44 bekeken Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Maintenance Manager van het Jaar 2019

Jaarlijks gaat de Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO) op zoek naar de Maintenance Manager van het Jaar. Maintenance wordt geprofileerd als key succes factor binnen de organisatie en de wedstrijd betekent, naast enorme exposure, ook een sterke motivatie voor het maintenanceteam. De winnaar bewijst de sterkte van het onderhoudsconcept binnen Asset Management.

Het is niet zomaar een wedstrijd; alleen de zeer succesvolle maintenance manager kan meedoen door het delen van de successen, het geven van interviews en volledige medewerking aan de juryaudit. De genomineerden voor de prestigieuze titel Maintenance Manager van het Jaar 2019 zijn:

Mark Groffen (37), Hoofd Services & Parkeren en Teamleider Vastgoedonderhoud bij Radboud University. Zijn duidelijke visie op het gebied van digitalisering, contractontwikkeling en innovatie passen uitstekend bij de markt- en campusontwikkelingen. Groffen koos bijvoorbeeld voor onderhoud op basis van receptenmethodiek. Een prachtige combinatie van mutaties die leiden tot een onderhoudsbehoefte en daarmee ook nog eens wet- en regelgeving optimaal borgen.

Celeste Martens (27), Maintenance Manager bij Croonwolter&Dros en de jongste finalist in de lange reeks van NVDO-verkiezingen Maintenance Manager van het Jaar. Haar focus ligt op Asset Management en heeft daarop een duidelijke visie waarmee ze niet alleen voor het functioneren van installatie bij oplevering zorgt, maar ook dat assets over de gehele levensduur bijdragen aan een beschikbare, duurzame en veilige infrastructuur. Martens zet de mens centraal, want de input voor een succesvol Asset Management wordt geleverd door mensen met expertise.

De vakkundige jury maakt de winnaar bekend op 14 maart a.s. tijdens het iMaintain Congres in Harderwijk.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

NVDO (Ned. Vereniging voor Doelmatig Onderhoud)

De Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud is de toonaangevende brancheorganisatie die middels belangenbehartiging, kennisoverdracht en netwerken ondersteuning biedt aan bedrijven en personen die werkzaam zijn binnen Beheer & Onderhoud/Asset Management.... Lees meer