Marc Stubenitsky verwerft 2 Pirtek centers

icon.highlightedarticle.dark Management
30 bekeken Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Marc Stubenitsky verwerft 2 Pirtek centers

Marc Stubenitsky, eigenaar van Pirtek Rotterdam-Zuid heeft per 1 april 2019 twee andere Pirtek Centers overgenomen: Pirtek Breda en Pirtek Heinkenszand. Met deze overname is Stubenitsky de eerste franchisenemer binnen de Pirtek organisatie in de Benelux die hiermee 3 servicecenters heeft.

Marc nam de bestaande vestigingen over van de vertrekkende eigenaar Hans Osterholt, die in de afgelopen 9 jaar in zijn regio met Pirtek een stevige marktpositie heeft opgebouwd.

Hans heeft in 2018 een fonkelnieuw center in Heinkenszand opgezet waarmee Pirtek ook in Zeeland op de kaart is geplaatst.
Uiteraard feliciteert Pirtek Benelux Marc met deze nieuwe stap en wenst hem veel succes toe. Hans Osterholt wordt bedankt voor zijn getoonde succesvolle ondernemerschap. Het is dan ook geen toeval dat hij zijn Pirtek carrière af sluit in de top 3 van best presterende Franchisenemers van het afgelopen jaar binnen de Benelux.

Marc Stubenitsky heeft met deze overname dus een goede basis voor verdere groei in de wereld van de 24/7 hydrauliekservice. Deze markt is doorlopend in ontwikkeling. Zijn zeer grote netwerk in de Rotterdamse havens komt hier zeker ten goede.
Gelijktijdig met de overname van de twee centers heeft Marc Stubenitsky tevens zijn eerste vestiging op Rotterdam Zuid verbouwd en zijn vloeroppervlakte uitgebreid tot het dubbele aantal meters. Hierdoor kan nu in de eigen werkplaats aan grotere machines worden gewerkt.

De personele bezetting op de verschillende centers zal in de toekomst verder gaan groeien om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Onze klanten blijven contact houden met hun vertrouwde aanspreekpunten.

Geschreven door

Logo van:Marc Stubenitsky verwerft 2 Pirtek centers

Pirtek Benelux

Europese marktleider in hydrauliekslangvervanging op locatie. Lees meer