Mettler-Toledo organiseert Data Integrity Seminar

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Mettler-Toledo organiseert Data Integrity Seminar

Met oog op het toenemende belang van informatiebeveiliging en het dagelijkse nieuws over hackers en het lekken van informatie, is het waarborgen van data-integriteit een zeer belangrijk onderwerp. In toenemende mate verlegt de FDA en andere inspectie-organisaties die waken over de GMP-richtlijnen, de focus op data-integriteit. Maar wat houdt data-integriteit in?

Data-integriteit heeft invloed op de kwaliteit van grondstoffen en eindproducten. Het is vanzelfsprekend dat u uw producten met zorg behandelt en streeft naar de beste kwaliteit van uw product. Maar is uw proces volledig waterdicht en transparant? Data-integriteit draait om de traceerbaarheid van uw producten en de beveiliging van gegevens.

Vanaf september 2018 is ISO 9001:2015 van kracht. Om te voldoen aan ISO-norm 9001:2015 is risicomanagement essentieel. Door van stap tot stap te registreren wat er met uw producten gebeurt, blijven uw processen traceerbaar. Zo wordt de betrouwbaarheid van het product verhoogt en worden veiligheidsrisico’s beperkt. Door de data-integriteit te waarborgen garandeert u de kwaliteit van uw grondstoffen en eindproducten.

Wat zijn de gevolgen voor uw bedrijfsprocessen en hoe gaat u deze wijziging realiseren? Mettler-Toledo helpt u graag bij dit vraagstuk.

Data-Integrity Seminar
U bent van harte welkom op het Data Integrity Seminar om antwoord te krijgen op vragen als ’Hoe registreert u alle processtappen?’, ’Hoe zorgt u voor beveiligde gegevens die niet gewijzigd kunnen worden?’ en ’Hoe levert u de data aan, zodat uw accreditatie-instantie het accepteert?’.

Data en plaatsen
Dinsdag 20 maart in Brussel (BE) en op
Woensdag 21 maart in Tiel (NL).
Deelname aan het seminar is kosteloos.

Programma
We beginnen de dag met twee plenaire sessies waarbij we ingaan op de volgende onderwerpen:
-Wijzigingen van de ISO-norm
-Het uitvoeren van een Risk Assessment
-GWP® als hulpmiddel om aan de nieuwe eisen van ISO te kunnen voldoen op weeggebied

Centraal in deze sessies staat de invulling van de norm, hoe u de voorgeschreven vereisten interpreteert en hoe u ervoor zorgt dat de implementatie een succes wordt. De wetenschappelijke norm GWP® helpt u bij het bepalen van de specifieke methodiek en frequentie van kalibraties en verificaties die door de kwaliteitsnormen, zoals ISO en GMP worden vereist.

Na de lunch gaan we dieper in op het onderwerp en hoe wij u kunnen helpen bij het garanderen van data-integriteit in uw processen. U kunt aansluiten bij de sessie van uw keuze:
-Data-integriteit in het lab
-Data-integriteit in de productie
-Data-integriteit met serialisatie

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Mettler-Toledo B.V.

Mettler toledo is wereldwijd leverancier van precisie-instrumenten en services die gebruikt worden in laboratoria en productieomgevingen. We bieden weegoplossingen, analytische oplossingen en inspectie-oplossingen voor de gehele waardeketen van onze klanten.... Lees meer