Momenteel is alles anders, behalve de zwaartekracht

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Momenteel is alles anders, behalve de zwaartekracht

Bij Safe Site – Powered by Mennens doen we er ook tijdens de coronacrisis alles aan om de dienstverlening voor klanten zo goed als mogelijk door te laten gaan. Veel van onze diensten zijn namelijk van essentieel belang voor de veiligheid van jouw bedrijf en medewerkers. We houden in ons nieuwe Expertisecenter alle richtlijnen van het RIVM aan waardoor we onze klanten nog steeds gezond en veilig van dienst kunnen zijn. Want ook al zijn nu heel veel zaken anders dan we gewend waren, de zwaartekracht is dat niet. Je kunt bij ons dus gewoon komen trainen.

Dirk van Blijswijk, Manager Expertisecenter: “Zelfs in de huidige moeilijke tijden willen bedrijven doorgaan met hun beleid om veilig te werken. Zeker als men op hoogte of diepte werkt. Wij blijven onze dienstverlening op een veilige manier aanbieden waarbij we onder andere het maximaal aantal deelnemers aanpassen. En daarbij mag de klant verwachten dat wij niet inboeten op de kwaliteit en veiligheid.”

Altijd veilig, op hoogte en in de diepte

In ons nieuwe Expertisecenter, dat met zijn 900 m2 een van de grootste centra op gebied van valbeveiliging in Europa is, kun je trainingen volgen gericht op veilig werken op hoogte en diepte. Ook kunnen we in onze showroom laten zien welke mogelijkheden er zijn om werkplekken op hoogte (en diepte) veilig te maken.

Frans Batist, directeur Mennens Rotterdam: “We zien het als een missie om organisaties en haar medewerkers het belang te laten zien van een veilige werkplek op hoogte en diepte voor iedereen. Ook in deze huidige onzekere tijd gaat dat gewoon door.”

Breed scala aan diensten

Je kunt terecht voor alle aspecten rondom het werken op hoogte en diepte, zoals trainingen voor jouw medewerkers speciaal afgestemd op uw situatie. Maar natuurlijk ook voor advies, verkoop of keuring van uw valbeveiligingsapparatuur en -systemen. Of huur een van onze ervaren Rope Access-medewerkers in voor een breed scala aan werkzaamheden op hoogte.

Maandelijkse infodagen

Elke maand vindt er tevens een gratis infodag plaats (elke 4e vrijdag van de maand) met als doel je de nodige kennis te geven over bewustwording, inventarisatierisico`s en het creëren van een veilige werkplek door gebruik te maken van de juiste combinatie van collectieve en persoonlijke valbeveiliging.

Je bent van harte welkom

Wil je meer weten of een training volgen? Neem voor meer info contact met ons op via of kijk op

Geschreven door

Safe Site powered by Mennens

U kunt bij ons terecht voor alle aspecten die met werken op hoogte en diepte te maken hebben, zoals een training voor uw werknemers speciaal afgestemd op uw situatie. Maar... Lees meer