Nieuwe Sensormate QE2008-W meetsysteem meet op locatie

icon.highlightedarticle.dark Meetapparatuur
87 bekeken Laatste wijziging: 22 augustus 2023
Gefran QE 2008-W
Gefran QE 2008-W | Foto: Gefran Benelux

De draadloze Sensormate QE1008-W magnetische holmrekmeting meet direct op locatie. Een holmrekmeting is belangrijk om de rekspanning (kracht) en vervorming of verbuiging van de holmen te meten. De draadloze QE2008-W sensoren met magnetische koppeling meten direct op de locatie waar ze gemonteerd zijn. Dit met het doel de stabiliteit en constructie van machines te optimaliseren.

Betrouwbare en nauwkeurige metingen

De Holmreksensoren staan garant voor zeer nauwkeurige metingen van rekspanning en verbuiging. Dit stelt ingenieurs en operators in staat om de status van holmen te evalueren, eventuele afwijkingen bij te sturen of potentiële gebreken tijdig op te sporen. Het toegepaste meetprincipe is de “press-on” rekstrookjestechnologie.

Wanneer de QE2008-W sensor op een metalen object wordt gemonteerd, houden de magneten de sensor zo stevig vast, dat er voldoende wrijvingscontact ontstaat en er bijgevolg een zeer betrouwbare rekmeting mogelijk is.

Een ingebouwde hellingsensor helpt de gebruiker bij het correct uitlijnen van de sensoren en is noodzakelijk om een nauwkeurig meetresultaat te verzekeren.

Visualisatie

De QE2008-W sensoren zijn uitgerust met de Bluetooth 5.0 technologie en kunnen dus draadloos communiceren met uw smartphone, tablet of pc.

Installeer voor configuratie en visualisatie de gebruiksvriendelijke Sensormate App (Android, IOS, Microsoft)

Duurzaam

Door gebruik te maken van energiezuinige componenten wordt de batterijduur, na oplading van de geïntegreerde LiPo batterijen, verlengd tot minimum 12 uren.

Quick&Easy installatie

Het monteren van de sensor is snel, eenvoudig én gebruiksvriendelijk.
De sensoren zijn gemakkelijk te monteren op bestaande machines of constructies zonder ingrijpende aanpassingen.

Watch article videoicon.arrow--dark

Geschreven door

Gefran Benelux

Gefran Benelux, werkt met 2 divisies en is werkzaam in de meeste industriële markten en applicaties. De GEFRAN divisie, actief in de BeNeLux, verdeelt de eigen Gefran producten : *... Lees meer