Simpele Holmrek meting dankzij de Sensormate QE1008-W

icon.highlightedarticle.dark Automatisering
31 bekeken Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Simpele Holmrek meting dankzij de Sensormate QE1008-W

De draadloze Sensormate QE1008-W magnetische holmrekmeting wordt door veel toonaangevende machinebouwers en spuitgieters aangeprezen om kolomvervorming te meten. Dankzij een nieuw ontwikkelde app wordt het signaal van de sensoren draadloos ontvangen en via Bluetooth doorgestuurd naar een pc of mobiele apparaten zoals een smartphone of tablet. Met deze verbetering voldoet de Sensormate QE1008-W aan de eisen van Industry 4.0.

De app heeft tal van nieuwe functies die de gebruiker ondersteunen in datalogging en opslagprocessen. Door de flexibele instelling van de display kunnen dynamische metingen worden uitgevoerd, die kunnen worden geëxporteerd als gegevensbestand voor verdere verwerking en analyse.
Eventuele toekomstige updates kunnen snel worden doorgevoerd en klantspecifieke configuraties kunnen tevens op verzoek worden gemaakt.
Om ook gebruikers van eerdere modellen alle voordelen van het nieuwe systeem te bieden, zijn deze ontvanger en bijhorende software ook verkrijgbaar als upgradepakket.

Gefran is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van systemen en componenten voor de automatisering en besturing van industriële processen. Sensormate maakt deel uit van de Gefran groep en is actief is in de ontwikkeling, productie en verkoop van industriële sensoren.
Veiligheid en 4.0-aanpak staan centraal bij Gefran, dat bewijst ook deze extra feature!

Watch article video icon.arrow--dark Technical specs icon.arrow--dark

Geschreven door

Gefran Benelux

Gefran Benelux, werkt met 2 divisies en is werkzaam in de meeste industriële markten en applicaties. De GEFRAN divisie, actief in de BeNeLux, verdeelt de eigen Gefran producten : *... Lees meer