OnTrak: Permanente lagermonitoring met precisiesmering

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: OnTrak: Permanente lagermonitoring met precisiesmering

Vereenvoudiging van online Lager smering en Conditiebewaking
De OnTrak is een IIoT Lager Monitoring Systeem ontworpen om proactief de smeringbehoeften te identificeren en gebruikers vroegtijdig te waarschuwen voor potentiele lager problemen. Samen met de SmartLube geeft het gebruikers de mogelijkheid om hun lagers op afstand te smeren, op basis van de wrijvingsniveaus, vanaf elk apparaat, altijd en overal.

Meer dan 80% van voortijdig lagerfalen wordt veroorzaakt door smeerproblemen. Met de OnTrak kunt u de levensduur van uw lagers beheren door de grootste oorzaak van vroegtijdig lagerfalen te reduceren: smering.

De OnTrak is klaar om te monitoren tegen ongeplande stilstand en productieverlies vanaf het moment dat deze is geïnstalleerd. Ontvang realtime waarschuwingen die u op de hoogte stellen wanneer een lager smering vereist, beginnen te falen of gaan in de richting van catastrofaal falen met eenvoudige, gemakkelijk te begrijpen, visualisaties en waarschuwingsberichten.

Wanneer we de OnTrak samen met de SmartLube gebruiken, wordt smering op afstand werkelijkheid. In de meeste faciliteiten is er niet genoeg tijd om de smeringbehoeften van elk lager goed te beheren. De OnTrak & SmartLube kan 95% van de tijd besparen die nodig is voor een optimale lagersmering.

Aangezien de OnTrak constant de wrijving van het lager controleert, weet dit systeem precies wanneer er smeringsbehoefte is en hoeveel smeermiddel er nodig is. De SmartLube zal dan de juiste hoeveelheid smeermiddel toevoegen.

Het bereiken van smeringsoptimilisatie is niet langer een tijdrovende taak – smeer uw lagers op afstand, alleen wanneer er smering nodig hebben, en met de juiste hoeveelheid smeermiddel.

Lager Inzicht Out-of-the-box
Er zijn geen geavanceerde berekeningen of analyses nodig. Ingebouwde waarschuwingen zijn gebaseerd op de basiswaarde van het lager om nauwkeurig te bepalen wanneer en hoeveel smering nodig is, evenals de identificatie van het vroegtijdig lagerfalen.

Ontworpen om open source te zijn
Ontworpen om in uw data-ecosystemen te passen. Er zijn meerdere communicatie- en protocol opties beschikbaar, hierdoor kan de OnTrak communiceren met bijna elke CMMS, Historian en cloud-gebaseerde applicaties.

Betaalbaar
Gemaakt voor industriële toepassingen, onderhoudsvrij en is inclusief de sensoren. Dit samen met de lage instapkosten en de mogelijkheid om op te schalen van een sensor tot duizenden betekent dat de totale kosten van het systeem lager zijn dan traditionele online monitoringsystemen.

UE Insights Cloud
Met de optionele vooraf geconfigureerde en volledig aanpasbare dashboards van de UE Insights Cloud service, kunt u uw machine- en sensorgegevens bekijken op het dashboard via elke webbrowser op elk apparaat – telefoon, tablet of laptop. Ontvang meldingen via e-mail en sms-berichten op basis van de criteria die u selecteert.

Met dit IIoT Lager Monitoring Systeem behoren ongeplande downtime- en smeringproblemen tot het verleden.

OnTrak icon.arrow--dark

Geschreven door

UE Systems Europe

UE Systems, producent van de befaamde Ultraprobe instrumenten, produceert portable en on-line ultrasoon meters voor lekkage metingen, mechanische analyse en electrische inspectie. Onze producten worden gebruik bij energie conservering, preventief... Lees meer