Portal helpt start-up bij opschalen tijdens coronacrisis

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Portal helpt start-up bij opschalen tijdens coronacrisis

Met de Corona Startup Support Portal helpt Techleap.nl startups en scale-ups aan de juiste informatie en het juiste advies om de coronacrisis te overleven en te bestrijden. Met het vandaag gelanceerde Corona Startup Support Portal bundelt Techleap.nl al deze initiatieven. Doel: startups en scale-ups helpen aan de juiste informatie en het juiste advies om de crisis te overleven en te bestrijden.

De portal centraliseert rondom corona alle relevante bronnen, bedrijfsdiensten en ondersteuningsinitiatieven voor startups en scale-ups in één platform. Zo krijgen ze via het portal onder andere deskundig advies van ervaren specialisten van enkele van de grootste adviesbureaus, investeringsmaatschappijen en serie-ondernemers. Dit advies beslaat onderwerpen als cash flow / kostenreductie, arbeidsrecht, personeelsmanagement in tijden van crisis, fiscale en overheids-crisisregelgeving en meer.

Online evenementen
Daarnaast bundelt het portal alle online evenementen waar techleiders hun kennis en ervaring aanbieden om startups en scale-ups te helpen met hun meest prangende vragen. Ook bieden verschillende bedrijfspartners via het portal hun producten en diensten gratis of met flinke kortingen aan om het startup-ecosysteem in deze periode te ondersteunen. Daarnaast is het portal de verzamelplek voor alle relevante informatie en directe ondersteuning voor belanghebbenden in het techecosysteem. Het Corona Startup Support Portal wordt continu bijgewerkt, onder andere met informatie over investeerders die ondanks de crisis willen blijven investeren.

Met het portal biedt Techleap.nl volgens CEO Nils Beers een helpende hand aan techbedrijven in nood en startups en scale-ups die met hun innovatiekracht helpen COVID-19 te bestrijden en juist nu versneld willen groeien. “COVID-19 heeft ook de wereld van Nederlandse startups en scale-ups op zijn kop gezet. 80 Procent van de bedrijven verwacht dat ze in de financiële problemen komen door de crisis. Tegelijkertijd is Nederland nu meer dan ooit afhankelijk van digitale en technologische oplossingen. Met dit portal willen we ze helpen de crisis te overleven en te bestrijden.”

Lees meer icon.arrow--dark

Geschreven door

Etteplan

Etteplan staat voor vernieuwing. Onze ruim 3.300 technische specialisten werken wereldwijd aan verbeteringen op het gebied van engineering. Etteplan biedt brede expertise op het gebied van automatisering, elektrisch en mechanisch... Lees meer