Pruftechnik N.V. ontvangt ISO 9001:2015 certificaat

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Pruftechnik N.V. ontvangt ISO 9001:2015 certificaat

Voorbije maand werd bij Pruftechnik N.V. een externe ISO 9001 audit uitgevoerd door de certificatie-instelling TÜV SÜD Management Service GmbH. En met succes! TÜV heeft op 6 april het nieuwe ISO 9001:2015 certificaat aan Pruftechnik N.V. uitgereikt.

Pruftechnik N.V. is de dochteronderneming van Pruftechnik AG, de pionier en marktleider in laseroptische asuitlijning en een wereldwijd toonaangevend bedrijf op het vlak van conditiebewaking, trillingsanalyse en on-site balanceren. Pruftechnik N.V. heeft reeds een kwaliteitsmanagementsysteem ingevoerd in overeenstemming met de ISO 9001:2008 vereisten. Maar nu zijn ook de bedrijfsprocessen van Pruftechnik N.V. conform aan de nieuwe ISO 9001:2015 voorschriften.

Het behaalde certificaat van de Belgische/Nederlandse dochteronderneming is van toepassing voor de verkoop en dienstverlening met betrekking tot systemen gebruikt in het kader van industrieel onderhoud en machinediagnose.

Klantgerichtheid en hoge kwaliteit van producten staan bij Pruftechnik N.V. steeds op de eerste plaats. Het bedrijf heeft het voorbije jaar hard gewerkt om zijn bedrijfsprocessen te optimaliseren om het vernieuwde ISO 9001 certificaat in de wacht te slepen. Op die manier garandeert Pruftechnik N.V. een uitstekende kwaliteit en een nog betere service voor de klanten.

Meer info icon.arrow--dark

Geschreven door

Pruftechnik n.V.

PRUFTECHNIK N.V. is de dochteronderneming voor de Belgisch-Nederlandse markt van PRUFTECHNIK AG, de pionier en marktleider in laseroptische asuitlijning en een wereldwijd toonaangevend bedrijf op het vlak van conditiebewaking, trillingsanalyse... Lees meer