Samenwerking Delta-N Business Solutions en Cosmo Consult

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023

Delta-N Business Solutions – expert op het gebied van Microsoft Dynamics 365 – en Cosmo Consult – toonaangevende business software partner in de manufacturing industrie – hebben een samenwerking gesloten om productie bedrijven in Nederland te ondersteunen bij het monitoren en managen van hun digitale productie gestuurde bedrijfsprocessen. Cosmo Consult beschikt over een uitgebreide manufacturing oplossing – gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV – die op korte termijn wordt gereleased voor Microsoft Business Central – de ERP-oplossing van Microsoft voor bedrijven om in de cloud te kunnen werken.

Een toonaangevende en bewezen oplossing voor productieorganisaties
Door middel van de samenwerking met Cosmo Consult, kan een complete branche oplossing worden aangeboden en kunnen productie organisaties optimaal profiteren van de voordelen die de nieuwe cloud oplossing van Microsoft biedt. Of het nu gaat om klantordergestuurde productie, project georiënteerde productie of productie op basis van variabelen, de branche oplossing sluit perfect aan voor de verschillende type productie bedrijven. Het leveren van een intelligente oplossing omvat meer dan alleen een ERP-Systeem, de verwerking van machinegegevens maar ook de integratie met andere oplossingen, zoals CAD systemen, PLM en predictive maintenance, maken onderdeel uit van de oplossing. Nu de oplossing beschikbaar komt als Microsoft Cloud solution, kunnen productieorganisaties de totale beheerskosten drastisch verlagen.

“We helpen productieorganisaties klaar te stomen voor de digitale transformatie”

”Productieorganisaties staan voor grote uitdagingen en nieuwe kansen die de digitale revolutie biedt”, aldus Jos Wilmink, Sales Manager van Delta-N Business Solutions. Door de invoering van de nieuwe Microsoft Business Central oplossing, inclusief de volledig geïntegreerde branche oplossing van Cosmo Consult, zijn we in staat om productie bedrijven klaar te stomen voor de toekomst en oplossingen te bieden die een belangrijke bijdrage leveren aan de doorvoering van de digitale transformatie. Op deze wijze stellen we productieorganisaties in staat om zich te kunnen focussen op hun core business, waarbij de onderliggende bedrijfsprocessen voorbereid zijn op de uitdagingen van morgen.

We hebben bewust gekozen voor een oplossing en partij die zich heeft bewezen. Met een track record van meer dan 500 internationale implementaties kwamen we al gauw uit bij het Duitse Cosmo Consult, aldus Wilmink. Zowel de gedegen oplossing, bedrijfscultuur als ook capaciteit om de oplossing te kunnen blijven doorontwikkelen en te laten evolueren, biedt voor onze huidige maar ook toekomstige klanten enorme kansen.

Geschreven door

Delta-N Business Solutions

Lees meer