Save the date: Asset Performance 4.0 Conferentie & Beurs

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Save the date: Asset Performance 4.0 Conferentie & Beurs

Na de heel succesvolle conferentie Euromaintenance 4.0 heeft BEMAS besloten om de traditie verder te zetten onder de naam Asset Performance 4.0, een toonaangevende Europese conferentie en beurs over digitale transformatie op het gebied van industriële productie en infrastructuurbeheer.

Het industriële landschap bevindt zich momenteel in het midden van de vierde industriële revolutie met nieuwe technologieën zoals Industrial Internet of Things (IIoT), big data, predictive analytics, machine learning en meer, die in een steeds sneller tempo worden geïmplementeerd. De combinatie van IIoT en predictive analytics biedt ongeziene mogelijkheden voor productie, onderhoud en betrouwbaarheid van installaties met meer uiteenlopende en betaalbare oplossingen om de prestaties van bedrijfsmiddelen (uptime van de apparatuur, energieverbruik, kwaliteitsoutput, …) te bewaken en te verhogen.

Save the date: 10 t.e.m. 12 juni 2020
Asset Performance 4.0 vindt plaats van 10 t.e.m. 12 juni in Antwerpen. Het event biedt een unieke kans om te leren hoe nieuwe 4.0 technologieën en fundamentals op het gebied van operations, onderhoud en asset management elkaar versterken om zo een hogere betrouwbaarheid van het materieel en hogere kostenprestaties te bereiken in de assetintensieve industrieën.

U kan deelnemen aan de conferentie en de beurs. Deze combinatie biedt de perfecte mix van theoretische inzichten, best practices en cases tijdens de lezingen, en een overzicht van praktische toepassingen en innovaties die vandaag de dag op de markt zijn.

Boek nu uw stand of registreer u als spreker
U kan zich nu registreren als sponsor, standhouder en/of spreker. Zo kan u uw expertise showcasen, innovaties in de kijker zetten en uw bedrijf profileren als marktleider in bestaande en opkomende technologieën. Grijp deze unieke kans en zet uw product in de spotlight op Asset Performance 4.0.

Geschreven door

BEMAS - Belgian Maintenance Association vzw

BEMAS, voluit de Belgian Maintenance Association vzw, is een dynamische non-profit vakvereniging rond onderhoud en Asset Management. BEMAS richt zich tot asset managers, onderhoudsverantwoordelijken, maintenance professionals en iedereen die op... Lees meer