Seminar hygiënische tankbouw

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Seminar hygiënische tankbouw

In de reinigingscyclus worden toch alle delen in de tank schoongemaakt?
Of liggen aansluitingen verder weg en worden ze dus nauwelijks – of niet – geraakt?

Soms bereiken sproeiers delen hoog in de tank, bv. sproeiers zelf, roerderas of instrumentatie, niet. Hoe voorkom je dat deze vies worden door product?

Met de sproeimachines meestal bovenin de tank, hoe wordt de onderzijde van roerderbladen dan schoon?

Scheurtjes kunnen leiden tot besmetting en lekkage. Er is een nieuwe geautomatiseerde methode om scheurtjes te detecteren.

Over deze en andere punten die invloed hebben op de hygiënische staat van een tank houdt Safe Food Factory, samen met VEGA, Jongia, Montakon en Invert Robotics, twee (identieke) seminars op 29 en 30 mei as.

Geschreven door

Safe Food Factory

Safe Food Factory is een platform waar problemen op het raakvlak tussen verschillende partijen in de voedselbereiding aan de orde komen en waarbij de voedselveiligheid centraal staat. Safe Food Factory... Lees meer