Seminar Procesoptimalisatie op Industrial Processing 2018

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Seminar Procesoptimalisatie op Industrial Processing 2018

De inhoud van dit seminar is gericht op het optimaliseren van processen door technologische versterkingen.

De sprekers behandelen ieder hun eigen onderwerp van dit vraagstuk.

Onderwerpen zoals technische verbeteringen, logistieke optimalisatie, digitalisering, robotiseren en verhogen van efficiency in het proces én productiviteit komen aan de orde.

Zo spreekt Erik Wisselink van Ziemann Holvrieka over hoe het juiste tankontwerp zorgt voor efficiënter werken. Gaat Wolfgang Steigner, van Flottweg, in op ’Processoptimlaisation in seperation technology’. En neemt Ystral Benelux u mee in de ’Basics of powder wetting – highly efficient dispersion technology based on rotor-stator design’.

UIteraard is er voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen en kunt u tijdens de pauze kennis en ervaring delen met de andere deelnemers.

Na de pauze vervolgt het seminar met Ted van Bavel van TBMA; Ted heeft het over robotisering binnen de procesindustrie. Waarna Geoffrey van Elderen van Bilfinger Tebodin, u vertelt hoe digitalisering de doorzet en effectiviteit van productie substantieel verhoogt.

U gaat gegarendeerd met nieuwe inzichten weer op pad. Check de link voor het gehele programma, samenvattingen van de presentaties en om u aan te melden.

Meer zien icon.arrow--dark

Geschreven door

FHI, federatie van technologiebranches

FHI is het collectief van technologiebedrijven die in de Nederlandse markt actief zijn als aanbieders van industriële elektronica, gebouw automatisering, industriële automatisering, laboratorium technologie en medische technologie. Het collectief functioneert... Lees meer