Testopstelling – Lagedruk Luchtmes

icon.highlightedarticle.dark Tech & Onderhoud
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Testopstelling – Lagedruk Luchtmes

Fiktech B.V. is eind 2002 opgericht in Nederland en is inmiddels actief in meer dan 40 landen. Fiktech levert een verscheidenheid aan technische producten, technische ondersteuning en diensten. Het diverse productassortiment is in veel industrieën toepasbaar.
Experimenten met luchtmessen en luchtkanonnen: Om te bepalen of de luchtmessen een positief effect hebben op de gewenste resultaten, raden we vaak aan om het traject naar een werkbare oplossing te starten met een testfase.
Fiktech biedt hiervoor het volgende: gebruik van een zijkanaalventilator van 1,5 kW met frequentieomvormer, hoge- en lagedruk-luchtmessen met verschillende lengtes en luchtkanon, druksensor met digitale uitlezing voor het bepalen van de optimale luchtsnelheden.

Geschreven door

Fiktech B.V.

FIKTECH: Ontstoffingstechniek & Productieoptimalisatie Fiktech maakt machines en productieprocessen beter! Oplossingen die bij productie optimalisatie worden ingezet zijn onder meer: Vortex Schakelkast Koeler & Spotkoeler Warmtebeeldcamera Hogedruk en Lagedruk Luchtmessen... Lees meer