Total Belgium kiest voor Ultimo Cloud

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Total Belgium kiest voor Ultimo Cloud

Op een betere en eenvoudige manier de Ultimo Enterprise Asset Management Software upgraden en daarmee altijd beschikken over een up-to-date Ultimo-omgeving. Dat was de voornaamste reden voor Total Belgium om Ultimo te migreren naar de Cloud. Frank Beckers, Equipment & Maintenance Manager bij Total Belgium NV, is blij dat de opdracht voor de Cloud-migratie is verstrekt: ,,Met Ultimo Cloud beschikken we over een up-to-date en veilige Ultimo-omgeving, zonder inzet van eigen hardware. Bovendien wordt ons eigen IT-personeel bij updates niet belast en kunnen updates van de software op deze manier veel efficiënter plaatsvinden.”

De Ultimo software is verweven in bijna alle handelingen binnen Total Belgium NV. Het gebruik is intensief. De onderhoudsdienst gebruikt de software van melding, planning tot rapportering en monitoring van KPI’s van alle werkzaamheden. Daarnaast heeft Total Belgium Maintenance & Safety geïntegreerd, want ook de HSE-afdeling is een intensieve Ultimo-gebruiker. De software wordt ingezet voor incident-opvolging, werkvergunningen, indienststellingen en certificaat- en opleiding-beheer. Ook de IT-afdeling en in het Labo maken gebruik van de Ultimo software en worden alle magazijnfuncties over alle afdelingen heen via Ultimo geregeld. Belangrijk hierbij is de mobiele ondersteuning met de Ultimo Go.

Met Ultimo Cloud beschikt Total Belgium binnenkort over een state-of-the-art solution en profiteren zij van alle voordelen die de Cloud biedt, zoals: altijd en overal toegang tot Ultimo, een hoge performance en een uitstekende beveiliging. Daarnaast profiteren ze direct van verbeteringen, bugfixes en backups. ,,Wij kijken met vertrouwen uit naar de Cloud-migratie”, aldus Beckers.

Meer zien icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Total Belgium kiest voor Ultimo Cloud

IFS Ultimo

IFS Ultimo is een SaaS EAM-oplossing van IFS gericht op onderhoud en veiligheid, en staat bekend om de snelle uitrol, het gebruiksgemak en de ongeëvenaarde terugverdientijd. Lees meer