Traceer en beheer activa op een efficiënte manier

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Traceer en beheer activa op een efficiënte manier

Met FlexTrak kunt u activa of inventaris op een efficiënte manier traceren, controleren en beheren vanaf elke plek met wifitoegang.

Na de set-up kunnen gebruikers op een eenvoudige manier activa uit voorraad of inventaris toevoegen of verwijderen door een barcode te scannen of het serienummer in te voeren. FlexTrak geeft informatie over de specifieke activa. Gegevens over de activa kunnen op dezelfde manier worden gewijzigd door specifieke gebruikers die toestemming hebben om functies of kenmerken te updaten in de software. Rapporten over opgeslagen of geactualiseerde activa kunnen automatisch worden gegenereerd.

Gebruiksvriendelijk
Brady helpt u bij de initiële set-up van FlexTrak en heeft technische professionals stand-by om toekomstige uitdagingen te helpen oplossen. Daarna kunnen gebruikers activa in- en uitscannen, bijkomende hoeveelheden inscannen bij levering, uitscannen bij gebruik of gescande informatie over activa updaten. Gegevens kunnen via een spreadsheet geëxporteerd worden naar Brady Workstation-apps om makkelijk barcodelabels te ontwerpen die gedrukt kunnen worden met een printer uit het gamma BradyPrinters.

Overal toegankelijk
FlexTrak is cloudgebaseerde software die overal toegankelijk is met het juiste wachtwoord, op voorwaarde dat er wifitoegang is. De software reageert op een groot aantal schermen, waaronder die van de meeste smartphones, tablets, laptops en desktopcomputers.

Meer zien icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Traceer en beheer activa op een efficiënte manier

Brady

Wie eenmaal met BRADY gewerkt heeft, merkt dat de naam blijft kleven, net zoals haar labels. Want BRADY is de specialist op het vlak van labeling en identificatie. En dat... Lees meer