Ultimo wint prestigieuze M&A Awards

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Ultimo wint prestigieuze M&A Awards

Ultimo heeft twee prestigieuze M&A Awards gewonnen met het Ultimo Implementatieproject bij London Gatwick Airport.

Onderhoudsproject van het jaar
Ultimo sleepte in eerste instantie de prijs in de wacht voor het ‘Onderhoudsproject van het Jaar’: “Het ambitieuze en ingrijpende project om het beheer van alle assets van Gatwick Airport, die samen 2,3 miljard pond waard zijn, te hervormen is binnen budget gerealiseerd en het nieuwe systeem is enthousiast omarmt door het personeel”, aldus de jury. Daar bleef het echter niet bij. Ook de algehele M&E Excellence Award werd aan Ultimo toegekend. Deze award gaat naar het project dat volgens de redacteur het meest een speciale onderscheiding verdiende op basis van innovatie, productiviteit of potentiele impact in de hele industrie.

Beste EAM+ software
Ultimo is nog maar korte tijd actief in het Verenigd Koninkrijk, en om nu al erkenning te krijgen met deze onderscheidingen bevestigt dat Ultimo werkelijk de beste EAM+ software in de Noord-Europese markt levert. De prijzen werden uitgereikt op 20 november in het gerenommeerde Institution of Mechanical Engineering in Londen en werden trots in ontvangst genomen door Tom Reames, accountmanager voor Ultimo Software Solutions LtD.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Ultimo wint prestigieuze M&A Awards

IFS Ultimo

IFS Ultimo is een SaaS EAM-oplossing van IFS gericht op onderhoud en veiligheid, en staat bekend om de snelle uitrol, het gebruiksgemak en de ongeëvenaarde terugverdientijd. Lees meer