Vakbeurs Maintenance viert succesvol debuut

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Vakbeurs Maintenance viert succesvol debuut

De eerste editie van de vakbeurs Maintenance in Nederland is op 17, 18 en 19 april bezocht door ruim 2.000 bezoekers. Maintenance Gorinchem maakt onderdeel uit van een gevestigde serie specialistische vakbeurzen voor industrieel onderhoud met succesvolle edities in onder andere Dortmund, Bilbao, Antwerpen en Malmö. Organisator Easyfairs spreekt van een succesvolle eerste editie in Nederland en maakt bekend dat de beurs in 2020 terugkeert in Evenementenhal Gorinchem.

“We hebben met deze eerste editie een sterke positie veroverd binnen de Maintenance-markt in Nederland door een onderscheidend en sterk concept aan te bieden met aandacht voor gastvrijheid, kennisoverdracht en beleving. We hebben de markt kennis laten maken met de nieuwste technologieën en innovaties op het gebied van industrieel onderhoud en asset management. In totaal namen bijna 100 exposanten deel aan deze eerste editie, waaronder Ultimo Software Solutions bv, Medir International B.V. en Krohne nederland. Alle sectoren binnen Maintenance waren vertegenwoordigd. Dit succes smaakt naar meer en we zijn erg blij te melden dat Maintenance in 2020 opnieuw zal plaatsvinden in Nederland”, aldus Debbie van Middelkoop, beursorganisator van Maintenance.

De tevredenheid en het succes van de eerste editie werd gedeeld door zowel exposanten als bezoekers. Dit bleek onder andere uit het feit dat meerdere exposanten zich tijdens de beurs al inschreven voor 2020, waaronder ERC B.V., PandID B.V., Dacon Inspection Technology B.V. en TDO bv. “Dat getuigt van loyaliteit en vertrouwen in het concept en de organisatie. Dat is voor ons de mooiste waardering die we kunnen krijgen. We zijn de exposanten hier dankbaar voor. Ook tijdens de beurs stonden ze achter ons. Een klein voorbeeldje; er viel plots een presentatie uit in het programma. Dit werd spontaan opgevuld door een exposant, geweldig!”

Ook bezoekers waren enthousiast en lieten na afloop bij de receptie weten dat ze de beurs met een 10 waarderen en dat ze het ‘jammer’ vinden dat ze twee jaar moeten wachten op een volgende editie. Uit de grote belangstelling voor de kennissessies in het theater kon opgemaakt worden dat de juiste topics zijn aangeboden. Het kennisprogramma inclusief invulling hiervan werd grotendeels gerealiseerd door samenwerkingspartner NVDO.

Een grote blikvanger op de beurs was de fotobooth op 12 meter hoogte. Vandesky en Industrieel Klimmen.nl gaven bezoekers hiermee een geweldige beleving van bovenaf over de beursvloer. De gemaakte foto werd direct geprint en meegegeven. Ook de Demo Area door KicMPi en iTanks werd goed bezocht. Bezoekers maakten hier kennis met Augmented Reality, inspectiedrones en het Robotica Smart Tooling project.

De tweede editie van Maintenance vindt plaats op 21, 22 en 23 april 2020 in Evenementenhal Gorinchem.

Lees meer icon.arrow--dark

Geschreven door

Easyfairs

Informatie over Easyfairs Easyfairs Nederland maakt onderdeel uit van Easyfairs Group. Deze internationale eventorganisator en beheerder van expohallen staat op de 18e plaats in de lijst van ’s wereld toonaangevende... Lees meer