VCC vertegenwoordigt Herose in de Benelux

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023

VCC BV en Herose GmbH hebben de samenwerking nog verder geïntensiveerd. VCC is reeds 14 jaar de actieve vertegenwoordiging van Herose in Nederland. Hier zijn, per januari 2018, ook België en Luxemburg aan toegevoegd. Dit betekent dat VCC de verkoop in de cryogene branche voor de totale Benelux onder haar hoede neemt.

VCC biedt totaalpakket
Het voornaamste argument van Herose om VCC de vertegenwoordiging voor België en Luxemburg aan te bieden, is de samenwerking met zusteronderneming ASE Repair. “VCC is een bekende en gewaardeerde partner van Herose. Samen met ASE Repair bieden zij een totaalpakket aan onze eindklanten. Die brengen nieuw-levering en service vaak nog bij twee partijen onder”, vertelt Volker Maass, Area Sales Manager Herose. “Deze ontwikkeling biedt onze klanten nu ook de kans om voordeel te behalen met de combinatie van deze ondernemingen.”

Ambitie wordt werkelijkheid
De ambitie van VCC om de grens over te gaan, wordt met deze stap werkelijkheid. “Persoonlijk werk ik sinds 1988 samen met Herose, waarvan 14 jaar onder de vlag van VCC”, vertelt Ron van de Weerd, Managing Director VCC en ASE Repair. “Het feit dat Herose op deze manier het vertrouwen naar ons uitspreekt, betekent veel. Wij pakken deze kans dan ook met beide handen aan. Zowel op het gebied van nieuw-levering als op het gebied van service- en onderhoud.”

Zorgen worden uit handen genomen
De samenwerking tussen VCC en ASE Repair staat voor snelle, efficiënte en kwalitatieve service. “Het doel is om onze klanten volledig te ontzorgen”, vertelt Ron. “Bij ieder vraagstuk wordt gekeken naar de best passende oplossing. Met de klant kijken wij naar de omstandigheden van het productieproces en naar zaken als, bijvoorbeeld, de gewenste duurzaamheid van een appendage. Op basis daarvan brengen wij een advies uit: repareren of vervangen.” Reparaties worden uitgevoerd door ASE Repair, waar nieuw-levering door VCC wordt verzorgd. De klant heeft in beide gevallen hetzelfde aanspreekpunt.

Pumps & Valves Antwerpen
Ter introductie als nieuwe partner in België en Luxemburg, zal VCC zich bij Herose voegen op de Pumps & Valves Expo in Antwerpen. Deze vindt plaats op 21 en 22 maart 2018. Uiteraard zijn ook Nederlandse klanten van harte welkom.

Geschreven door

VCC BV

VCC BV (Valves & Controls) is uw partner als het aankomt op de nieuwlevering van appendages. Efficiënt en duurzaam werken staan bij ons centraal. Actief in de stoomindustrie en cryogene... Lees meer