Vortex Valves op de Powtech 2019, Hal 4, stand 186

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023

Vortex Valves is aanwezig tijdens Powtech 2019, die wordt gehouden in Nürnberg Duitsland op 9 t/m 11 april 2019. U vindt ons in Hal 4, stand 186.

Vortex Valves Titan Series abrasieve producten schuifafsluiters en wisselkleppen zijn specifiek ontworpen voor toepassing in zwaardere bedrijfsapplicaties voor het regelen of afsluiten van een productstroom. De producten uit de Vortex Valves Titan Series hebben een uitstekende reputatie voor het verwerken van vele soorten abrasieve stoffen producten. Enkele voorbeelden van abrasieve producten zijn; vliegas. Silica, bauxiet, bleekaarde, bentoniet, vliegas, zant, cement, kalk, gebroken glas, bodem-as, puin, stenen, klinker, kunstmest en houtkorrels.

De Titan TLD wisselklep is een slijtvaste wisselklep welk is voorzien van uitwisselbare slijtdelen en kunnen vervangen worden zonder de wisselklep uit het systeem te halen door aanwezigheid van een groot toegangsluik.

De Vortex Valves Titan Series TGS Slijtvaste Schuifafsluiter is ontworpen voor het bedrijfszeker regelen of afsluiten van een abrasieve productstroom in zware industriële bedrijfsapplicaties

De Vortex Valves Titan Series Aggregate Diverter is in het bijzonder geschikt voor het veilig en bedrijfszeker transporteren van abrasieve poeders, korrels of pallets (b.v. steenkool, breek puin, glasscherven, zand en grint) in vrije val transport systemen onder zware industriële bedrijfsomstandigheden.

Vortex Valves beladingsbalg voor het stofvrij verladen van bulkgoed in vrachtwagens, schepen, treinen of grondoverslag. Uitgebreid programma Beladingsbalgen met modulaire bouwvorm en veel standaard mogelijkheden. Vortex garandeert een betrouwbare werking en geeft 10 jaar garantie op de kabels, uitvoeringen volgens Atex volgens EC richtlijn 94/9/EC zone 20

Kom langs op onze stand 186 in hal 4 en wij laten onze productexperts u graag informeren over de toepassingsmogelijkheden en de unieke kenmerken van de Vortex Valves producten.

Lees meericon.arrow--dark

Geschreven door

Vortex Valves

Vortex Valves Schuifafsluiters, Wisselkleppen & Beladingsbalgen Vortex Valves engineerd en produceert schuifafsluiters, wisselkleppen en beladingsbalgen specifiek voor toepassing in de stortgoed industrie, voor zowel in vrije val, hoog vacuüm en... Lees meer