Wagner Industrial Solutions op PaintExpo 2018

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Wagner Industrial Solutions op PaintExpo 2018

Onder het motto „Your efficiency – our innovations“ presenteert Wagner van 17 tot en met 20 april in Karlsruhe de nieuwste innovatieve producten en oplossingen voor een verbeterde efficiëntie in het productieproces.

Naast de nieuwste producten voor de poeder- en natlakken, lijm- en markeringssystemen biedt Wagner ook de volgende highlights aan op de toonaangevende beurs voor industriële oppervlaktebehandeling:

Nieuwe automatiseringsconcepten voor uiterst efficiënt natlakken, zoals de hoge-rotatie-verstuiver voor bewegingsautomaten en lineaire assen Topfinish bell 1S, die in vele varianten te verkrijgen is, bv. met geïntegreerde 2- of 4-kleurwisselschijven of 2-componentmengers. Deze Rotobell is een aanvulling op de Topfinish robotBell 1 voor robottoepassingen, die sinds 2017 op de markt is. Alle modellen van deze productfamilie hebben verstelbare vormingslucht en kunnen gebruikt worden met verschillende Bell disc-combinaties. Korte spoelprocessen en kleurwissels ondersteunen snelle cyclustijden bij het lakken van werkstukken.

Walther Pilot, één van de dochterondernemingen van de Wagner group, presenteert op de PaintExpo de Pilot ga 9010 Marking. Het volautomatisch spuitpistool voor één- en meerkleurige spot- en lijnmarkering. Dit zorgt voor perfecte, scherp gerande markeringen bij de OK/NOK-markering van componenten, bij de alfanumerieke identificatie en in de metaalverwerkende industrie.

De interesse van de beursbezoekers zal ook zeker getrokken worden door de automatische laagdiktemeter Layer Check LC 1000, waarmee de laagdikte van zowel de poeder- als de natlak vóór het moffelen of drogen zonder contact en op de micrometer nauwkeurig gemeten kan worden.

De grootse Wagner presentatie is tijdens deze beurs te vinden in hal 3, op de stands 3228, 3230, 3328 en 3330 – en wij kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen!

Geschreven door

WSB Finishing Equipment B.V.

WSB Finishing Equipment biedt producten en diensten aan op het vlak van voorbehandeling – oppervlaktebehandeling, lijm- en kitapplicaties maar ook systemen voor het transporteren van vloeistoffen. Kwaliteit, veiligheid en milieuzorg... Lees meer