Welkom op de Asset Performance Awards

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023

Sinds 1998 organiseert BEMAS jaarlijks de verkiezing Maintenance Manager van het Jaar. De titel van Maintenance Manager van het Jaar is doorheen de jaren uitgegroeid tot één van de meest prestigieuze prijzen in de industrie. Het is voor de betrokken manager, maar zeker en vast ook voor zijn team en bedrijf, een erkenning voor de dagelijkse inzet om te werken aan een continue verbetering van het onderhoud en de bedrijfsresultaten. In 2017 werden twee dames, die een duo vormden als asset en een maintenance manager, bekroond tot 20ste laureaat. In 2018 won Marc De Kerf, Global Expert Maintenance & Asset Management Petrochemicals bij BASF als genomineerde van BEMAS de European Maintenance Manager Award.

Asset Performance Awards
Anno 2019 heeft BEMAS besloten om de Maintenance Manager van het Jaar award te transformeren tot de Asset Performance Awards. We reiken voortaan niet één, maar wel drie awards uit. Met deze transformatie spelen we in op enkele belangrijke trends in het metier van onderhoud. Eerst en vooral wordt het onderhoudsbeleid steeds meer ingepast in een asset management-strategie op lange termijn. Onderhoud moet er voor zorgen dat de assets de gewenste performantie leveren. Vandaar ook de overkoepelende titel: Asset Performance Awards. Performantie van de installaties of infrastructuur is steeds het resultaat van het omzetten van een sterke visie in de realiteit dankzij het toepassen van goede praktijken.
Kortom, de Asset Performance Awards zijn een bekroning en erkenning voor technische teams die een grote toegevoegde waarde betekenen voor hun onderneming dankzij hun realisaties en aanpak op gebied van het onderhoud en beheer van technische assets.

Voor wie?
De Asset Performance Awards staan open voor alle types organisaties die actief zijn in een assetintensieve omgeving. Dat kunnen dus onderhoudsdiensten, project teams of asset management-organisaties in de industrie of infra-wereld zijn, maar ook technische dienstverleners kunnen aan de wedstrijden voor de awards deelnemen. De focus op drie verschillende deelaspecten maakt de Asset Performance Awards ook toegankelijk voor KMO’s of voor organisaties die sterke progressie hebben geboekt in een bepaald aspect van onderhoud of asset management.

Waarom deelnemen?
– Toon dat u trots bent op de realisaties van uw organisatie en de medewerkers in uw team.
– Verhoog de uitstraling van uw technische dienst en/of uw team en bedrijf.
– Verbeter de betrokkenheid en trots van uw medewerkers.
– Ontdek extra verbeteropportuniteiten door de interactie met de jury.
– Geef een mooie incentive aan uw technisch team.

Stel u kandidaat voor 5 mei.

Symposium en award show
Het Asset Performance Event bestaat uit een symposium in de namiddag, waar de 9 finalisten hun cases voorstellen, en een award show met walking dinner ‘s avonds. Wil u erbij zijn? Registreer dan online.

Geschreven door

BEMAS - Belgian Maintenance Association vzw

BEMAS, voluit de Belgian Maintenance Association vzw, is een dynamische non-profit vakvereniging rond onderhoud en Asset Management. BEMAS richt zich tot asset managers, onderhoudsverantwoordelijken, maintenance professionals en iedereen die op... Lees meer