Amnitec BV overgenomen door Plastiflex Group NV

icon.highlightedarticle.dark Management
209 bekeken Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Amnitec BV overgenomen door Plastiflex Group NV

Per 15-1-2021 is Amnitec BV te Rotterdam overgenomen. Plastiflex Group NV, onderdeel van 3D-investeerders Vennootschap, heeft alle activa gekocht en is daarmee onze nieuwe eigenaar.

De overdracht van activa omvat alle merken, patenten en andere IT-rechten, evenals productie-apparatuur en aanverwante artikelen die worden gebruikt bij de productie en assemblage van de slangen en compensatoren.

Alle medewerkers van Amnitec BV gaan mee over naar het nieuw opgericht bedrijf; Amniflex B.V. Om een naadloze overgang voor de klanten en leveranciers van Amnitec BV te waarborgen is er door Plastiflex gekozen voor deze opzet.

De Plastiflex Groep, met hoofdkantoor in Paal-Beringen, België, heeft 6 fabrieken en verkoopkantoren in Europa, Noord-Amerika, Mexico en China. Ze zijn gespecialiseerd in flexibele slangoplossingen voor een breed toepassingsgebied in de medische zorg, vloeronderhoud, witgoed, zwembaden en tevens voor meerdere Industriële toepassingen.

Geschreven door

Amniflex BV

Amniflex BV is specialized in the manufacturing of high-grade flexible connectors such as Metal hose assemblies, Composite hoses, Rubber belows and Metal expansion joints. We have a fully operating welding... Lees meer