Asset Performance 4.0: Sprekers gezocht

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Asset Performance 4.0: Sprekers gezocht

Van 26 tot 28 oktober 2021 biedt Asset Performance 4.0 een hybride conferentie en beurs, met een mix van virtuele presentaties online en live presentaties in Antwerpen, België. Voor deze gelegenheid zijn we op zoek naar sprekers die bereid zijn hun inzichten te delen over digitale transformatie in operations, onderhoud en asset management om zo een hogere betrouwbaarheid van de apparatuur en kostenprestaties te bereiken in asset-intensieve industrieën.

Door de onzekere tijden ten gevolge van corona kiezen we bewust voor een hybride formaat. Daardoor kan u live komen presenteren in Antwerpen, maar bent u ook welkom om online een presentatie te geven.

Sprekers gezocht
We zijn op zoek naar sprekers die hun innovaties en expertise op het gebied van assetperformantie willen laten zien tijdens een 40 minuten durende presentatie.

We zijn ook op zoek naar managers en ingenieurs die werken in asset-intensieve organisaties in alle soorten industrieën (Olie & Gas, Chemische industrie, Productie, Voeding & Pharma, Infrastructuur, …) die bereid zijn om te praten over hoe ze omgaan met de uitdagingen in het onderhoud en het beheer van hun assets. We zijn benieuwd naar de ervaringen met 4.0-oplossingen die momenteel worden geïmplementeerd in (piloot)sites.

Workshops gezocht
De workshops hebben een duur van 1,5 uur, een halve dag (3 uur) of een hele dag (6 uur). Het doel van een workshop is de deelnemers een eerste ervaring te geven met een bepaalde methodiek of oplossing op het gebied van onderhoud en operations.

We zijn op zoek naar workshopanimatoren die bereid zijn de deelnemers te leren hoe ze disruptieve technologieën of oplossingen kunnen gebruiken en hen te laten kennismaken met de manier waarop nieuwe oplossingen hen kunnen helpen de prestaties van hun assets te verbeteren. Deelnemers nemen hun eigen laptop mee, en natuurlijk kunt u ook uw eigen demomateriaal meenemen.

Hackathon-uitdagingen gezocht
In een hackathon definieert een asset owner een uitdaging in de exploitatie of het onderhoud. Geïnteresseerde personen of aanbieders van oplossingen proberen een oplossing te formuleren met behulp van digitale tools, zoals predictive analytics, AI, IoT, …

We zijn momenteel op zoek naar asset owners die een relevante uitdaging kunnen voorleggen. Als challenge-eigenaar wordt van u verwacht dat u uw uitdaging uitlegt tijdens het kick-off webinar en dat u een historische dataset ter beschikking stelt waarmee de expertbedrijven kunnen werken. Na de kick-off gaan de geïnteresseerde experts aan de slag met het uitwerken van een oplossing, die ze inzenden op ons hackathonplatform. De challenge-eigenaar selecteert vervolgens de 3 beste oplossingen, die worden gepresenteerd tijdens de Asset Performance 4.0 conferentie, waarna de winnaar wordt bepaald.

Lees meer icon.arrow--dark

Geschreven door

BEMAS - Belgian Maintenance Association vzw

BEMAS, voluit de Belgian Maintenance Association vzw, is een dynamische non-profit vakvereniging rond onderhoud en Asset Management. BEMAS richt zich tot asset managers, onderhoudsverantwoordelijken, maintenance professionals en iedereen die op... Lees meer