Bedrijfsprocessen snel op gang bij brand- of waterschade

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Bedrijfsprocessen snel op gang bij brand- of waterschade

Ontstaat er schade als gevolg van een calamiteit, van wateroverlast tot een complexe, industriële brand, dan staat Polygon 24/7 klaar voor het beperken en beheersen van de gevolgen.

We verrichten de eerste beredderings-werkzaamheden, herstellen elektronische of mechanische apparatuur en drogen de constructie en oppervlaktes van het pand. Dankzij ons wereldwijde netwerk kunnen wij snel over extra mensen, middelen en apparatuur beschikken. Daardoor kunnen wij gevolgschade voorkomen of beperken en de bedrijfscontinuïteit van een gedupeerd bedrijf waarborgen. Polygon heeft 60 jaar ervaring in het beperken van schade door water, brand en het klimaat en hierdoor hebben wij veel kennis in huis. Denk aan specialisten op het gebied van het drogen van waterschade, het reinigen van alle soorten roetschade, het verwijderen en voorkomen van schimmels, het herstellen van documenten en de reiniging van elektrische en mechanische apparatuur met behulp van CO2-reiniging.

Website Polygonicon.arrow--dark

Geschreven door

Polygon

Algemeen: Polygon is dé specialist in het herstellen van water- en brandschade en in het leveren van tijdelijke klimaatoplossingen. Wij beperken en beheersen de gevolgen van water, brand en klimaat.... Lees meer