BEMAS reikt Award van Technisch Team van het Jaar 2024 uit tijdens Maintenance beurs

icon.highlightedarticle.dark Management
258 bekeken 16 februari 2024
BEMAS reikt Award van Technisch Team van het Jaar 2024 uit tijdens Maintenance beurs
BEMAS reikt Award van Technisch Team van het Jaar 2024 uit tijdens Maintenance beurs | Foto: BEMAS

Op woensdag 20 maart 2024 reikt BEMAS, de Belgische vakvereniging voor onderhoud en asset management, tijdens de Maintenance beurs in Antwerp Expo de Award van Technisch Team van het Jaar 2024 uit. Het evenement belooft een inspirerende dag te worden, waarbij vooraanstaande bedrijven en hun innovatieve onderhoudsteams centraal staan.

Finalisten

De volgende bedrijven zijn geselecteerd als finalisten en maken kans op zowel de juryprijs als de publieksprijs:

  • DHL Aviation
  • Fluvius
  • Cirqui
  • Unilin

Deze bedrijven zullen tijdens het symposium van 14.00 uur tot 16.00 uur hun cases presenteren aan het publiek, waarbij ze dieper ingaan op hun unieke onderhoudsstrategieën en succesverhalen:

DHL Aviation:
Het MHE Maintenance-team van DHL Aviation is verantwoordelijk voor het operationeel houden van een nieuwe sorteerinstallatie in Steenokkerzeel. Wat begon als een klein team van 20 personen is uitgegroeid tot een geoliede machine van 60 experts, die dagelijks streven naar continue verbetering en een veilige werkomgeving.

Fluvius:
Het team van de gasdienst van Fluvius garandeert een veilige gasbevoorrading voor elke klant, inclusief een wachtdienst die 24/7 beschikbaar is. Ondanks de integratie van Eandis en Infrax tot Fluvius, waarbij ze extra gemeentes onder hun hoede kregen zonder extra personeel, blijft het team zich inzetten voor een duurzame energietransitie.

Cirqui Panel Service:
Cirqui Panel Service onderhoudt, upgrade en moderniseert elektrische laagspanningsborden onsite bij klanten. Na een explosieve groei in vijf jaar tijd zijn ze klaar voor verdere groei en digitalisering, waarbij ze intensief samenwerken met technici om kwaliteit en efficiëntie te waarborgen.

Unilin:
Het team operationeel asset management van Unilin heeft verschillende tools ontwikkeld om plaatselijke onderhoudsteams te professionaliseren en standaardiseren. Met digitale oplossingen willen ze efficiëntie en kwaliteit bevorderen, terwijl ze streven naar een uniforme aanpak binnen de organisatie.

Jury en publieksprijs

Een professionele jury bestaande uit 6 experten uit de maintenance- en asset managementwereld beslist op basis van de presentaties wie de felbegeerde award mee naar huis neemt. Maar ook het publiek heeft een stem: tijdens het symposium kan je stemmen op jouw favoriete case.

‘s Avonds vindt de awardshow plaats, waarbij de boeiende keynote van Mark Ligthart inzichten geeft over de krachtigste pomp ter wereld dat maar liefst ⅓ van Nederland droog houdt.

Het belooft een boeiende dag te worden, met waardevolle presentaties, een inspirerende keynotespeech en de spannende bekendmaking van de winnaars tijdens de Awardshow van 18u00 tot 19u15. Het evenement wordt afgesloten met een hapje en een drankje, waarbij alle aanwezigen de kans krijgen om te netwerken met andere professionals uit de maintenance community.

Geschreven door

BEMAS - Belgian Maintenance Association vzw

BEMAS, voluit de Belgian Maintenance Association vzw, is een dynamische non-profit vakvereniging rond onderhoud en Asset Management. BEMAS richt zich tot asset managers, onderhoudsverantwoordelijken, maintenance professionals en iedereen die op... Lees meer