Busch Vacuümpompen en Systemen neemt NSB Gas Processing over

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Busch Vacuümpompen en Systemen neemt NSB Gas Processing over

Maulburg, Duitsland 14-6-18. Wij zijn verheugd te kunnen aankondigen dat het Zwitserse ingenieursbedrijf NSB Gas Processing nu onderdeel uitmaakt van de wereldwijde Busch groep. NSB Gas Processing heet nu Busch NSB AG en brengt een zeer gerespecteerd team van ingenieurs en een portfolio bestaande uit vloeistofringvacuümpompen, compressoren en systemen met zich mee.

De geschiedenis van NSB Gas Processing gaat terug tot 1844. Busch NSB zal dezelfde hoge kwaliteitsstandaard van vloeistofringvacuümpompen, compressoren en systemen voor industrieën voortzetten. Met de overname van NSB Gas Processing kunnen we nu betrouwbare vacuüm- en overdrukoplossingen bieden voor zware omstandigheden in de olie- en gassector en de chemische en farmaceutische industrie. Een van de sterke punten van het Busch NSB-productportfolio is gasterugwinning, een subsector van de olie- en gassector. Gasterugwinning biedt de voordelen van een efficiënter gebruik van schaarse bronnen en een kleinere ecologische voetafdruk.

De producten van NSB, waarop klanten al jarenlang vertrouwen, worden nu aangeboden onder het nieuwe merk Busch NSB en zullen blijven voldoen aan de kwaliteitsvereisten van de branche op basis van geavanceerde technologie. Bovendien biedt onze aanwezigheid met het grootste en meest uitgebreide servicenetwerk in meer dan 40 landen veel voordelen voor klanten van NSB.

Daarnaast profiteren klanten ook van onze ervaring en expertise in de vloeistofringtechnologie. De Dolphin vloeistofringvacuümpompen en compressoren zijn van wereldklasse en worden wereldwijd gebruikt in tal van industrieën. Deze serie wordt nu aangevuld met vloeistofringvacuümpompen, compressoren en systemen die verkrijgbaar zijn onder het nieuwe merk Busch NSB. Zo hebben klanten een grotere keuze uit een breed aanbod van vloeistofringtechnologieën, zodat er altijd wel een oplossing is die aan hun wensen en behoeften voldoet.

”Met NSB kunnen we meer oplossingen en een veelzijdiger portfolio aanbieden, terwijl we hun deskundige kennis voor onze klanten integreren”, licht Sami Busch toe. ”Gasterugwinning is een technologie met een aanzienlijke impact op het milieu. Klanten van NSB kunnen nu profiteren van onze service-expertise en ons vermogen om reserveonderdelen en service 24 uur per dag, 7 dagen per week te leveren – waar ze zich maar bevinden. En NSB als onderdeel van de Busch groep kan uitkijken naar een nieuwe impuls voor toekomstige groei.”

Busch NSB AG icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Busch Vacuümpompen en Systemen neemt NSB Gas Processing over

Busch Vacuum Solutions BV

Busch Vacuum Solutions biedt vacuüm- en overdrukoplossingen voor alle markten. Van individuele vacuümpompen, blowers en compressoren tot maatwerk vacuümsystemen. Vandaag de dag is het familiebedrijf marktleider op alle gebieden van... Lees meer