Busch BV

Over Busch BV

Busch Vacuum Solutions biedt vacuüm- en overdrukoplossingen voor alle markten. Van individuele vacuümpompen, blowers en compressoren tot maatwerk vacuümsystemen. Vandaag de dag is het familiebedrijf marktleider op alle gebieden van industrieel vacuüm. Met meer dan 3500 medewerkers in meer dan 40 landen. Dankzij onze uitgebreide ervaring en hooggekwalificeerde specialisten, sturen we innovatie aan. En werken we aan de vacuümwereld van de toekomst.

Altijd een oplossing. Altijd in de buurt.
Bij Busch B.V., gevestigd in Woerden, staat niet de vacuümpomp centraal, maar de klant. Wij maken de vertaling van uw proces naar de juiste vacuümpomp. Met specialisten op het gebied van verkoop, systeembouw en after sales, hebben we alle benodigde kennis in huis. Zo bieden wij de perfecte oplossing in combinatie met betrouwbare ondersteuning op de lange termijn. Met ons efficiënte service-netwerk zijn we altijd in de buurt. Waar u ook bent. Wanneer u ons ook nodig hebt. 24 uur

Meer over Busch BV icon.arrow--dark

Merken

Busch

Busch Vacuümpompen en Systemen

Busch

Originele Busch reserveonderdelen

Alle merken icon.arrow--dark

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer