Dr Alexander Broos, keynote speaker op Asset Performance 4.0 Conferentie

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Dr Alexander Broos, keynote speaker op Asset Performance 4.0 Conferentie

BEMAS is volop bezig met de voorbereidingen voor de Asset Performance 4.0 conferentie en beurs, die van 26 tot 28 oktober 2021 doorgaat in Antwerpen, België. Deze editie wordt volledig hybride georganiseerd, dus ook online deelnemen is mogelijk.

De formule blijft verder ongewijzigd: De internationale conferentie richt zich op hoe asset intensieve organisaties slimme technologieën en innovatieve methoden kunnen gebruiken om de prestaties op het gebied van onderhoud, betrouwbaarheid, operations en asset management te verhogen. Tijdens de presentaties en workshops kunnen stakeholders uit heel Europa en daarbuiten ideeën en inspiratie uitwisselen op het gebied van digitale transformatie, industriële productie en infrastructuurbeheer.

Op de planning staan onder andere enkele klinkende namen van experten die een keynote presentatie zullen verzorgen. Eén van hen is Dr Alexander Broos, Director of Research and Technology van de VDW, de Duitse Vereniging voor Machinefabrikanten, die tijdens de conferentie een presentatie zal brengen over het belang van specificaties voor productietechnologie, en de rol die umati kan spelen bij het standaardiseren van datacommunicatie. In de aanloop naar de conferentie gaf hij een interview waarin hij een fascinerend inzicht brengt in de snel veranderende wereld van industriële en productietechnologie en hoe datatransacties effectief kunnen worden beheerd in het tijdperk van Industrie 4.0. Je kan het volledige artikel lezen via de Asset Performance 4.0 website.

Wat mag je verder nog verwachten op de Asset Performance 4.0 Conferentie en Beurs?

– Hackathon wedstrijd, inclusief presentaties door de finalisten
– Asset Performance 4.0 Awards, met keynote presentatie door Peter Hinssen
– Driedaagse conferentie met diepgaande presentaties van deskundigen
– Beurs met +50 exposanten
– Diepgaande inzichten en praktische ervaring tijdens de workshops
– Uitgebreide mogelijkheden om te netwerken met collega’s en deskundigen
– Presentaties blijven online beschikbaar
– Wie inschrijft voor 1 september, krijgt ook volledige toegang tot de recordings van de online sessies van A.P 4.0 2020

Read full article icon.arrow--dark

Geschreven door

BEMAS - Belgian Maintenance Association vzw

BEMAS, voluit de Belgian Maintenance Association vzw, is een dynamische non-profit vakvereniging rond onderhoud en Asset Management. BEMAS richt zich tot asset managers, onderhoudsverantwoordelijken, maintenance professionals en iedereen die op... Lees meer