Istec benoemd tot meest innovatieve distributeur Vibro-Meter

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Istec benoemd tot meest innovatieve distributeur Vibro-Meter

Tijdens de Global Sales Meeting van Meggitt Vibro-Meter in Portugal, is Istec benoemd tot de Meest Innovatieve Distributeur van 2018. We zijn erg trots op deze erkenning, omdat we er voortdurend naar streven onze diensten te verbeteren en de concurrentie voor te blijven door op alle gebieden te innoveren.

Meggitt’s bedrijfsslogan luidt: “Innovation is at the heart of everything we do”, en het ontvangen van deze award bevestigt dat beide bedrijven een gelijke strategie nastreven. Wouter Verschuren, directeur van Istec International: “We zijn trots dat we deze award in ontvangst hebben mogen nemen. Meggitt is het meest innovatieve bedrijf op het gebied van machine vibratiebewaking en monitoring. Om door Meggitt benoemd te worden tot meest innovatieve distributeur is voor het team van Istec een zeer waardevolle bevestiging en motiveert ons nog meer. Maar bovenal getuigd het van een geweldige samenwerking en relatie tussen Istec en Meggitt.”

Lees verder »icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Istec benoemd tot meest innovatieve distributeur Vibro-Meter

Istec International BV

Roterende machines zijn één van de meest kritische onderdelen van industriële processen. Het monitoren en bewaken van deze machines vereist de meest geavanceerde systemen die passen binnen de toenemende eisen... Lees meer