Kom spreken op Asset Performance 4.0 – Deadline verlengd tot 1 maart

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023

Na het succes van de Asset Performance 4.0 virtuele conferentie & webinar reeks in 2020 (met meer dan 150 presentaties en 870 geregistreerde deelnemers) bereidt BEMAS de hybride Asset Performance 4.0 Conferentie 2021 voor. Dit betekent dat het mogelijk zal zijn om de conferentie te volgen op een online platform, maar we zullen ook deelnemers verwelkomen op het evenement in Antwerpen, België, van 26 – 28 oktober 2021. De internationale Asset Performance 4.0 conferentie richt zich op hoe asset-intensieve organisaties slimme technologieën en innovatieve methoden kunnen gebruiken om de prestaties op het gebied van onderhoud, betrouwbaarheid, operations en asset management te verhogen.

We nodigen ook u graag uit om uw inzichten en ervaring te delen op Asset Performance 4.0 2021. Als spreker kunt u gratis deelnemen aan de conferentie. We verwelkomen u graag in Antwerpen, maar omdat de conferentie hybride is, kunt u ook op afstand presenteren.

Oproep voor sprekers
We zijn momenteel op zoek naar presentaties van 40 minuten in verschillende domeinen van asset performance, zoals predictive maintenance, artificial intelligence systemen, reliability 4.0, smart quality assurance, en nog veel meer.

Inzendingen staan open voor iedereen die betrokken is bij onderhoud & asset performance (asset owners, OEM, solution providers, service providers, onderzoeksinstellingen…). We zijn vooral op zoek naar managers en ingenieurs die werken in asset intensieve organisaties in alle soorten industrieën (Olie&Gas, Chemische industrie, Productie, Voeding & Pharma, Infrastructuur, …) die bereid zijn om te praten over hoe zij slimme oplossingen gebruiken om uitdagingen in het beheer en de exploitatie van activa aan te gaan. Natuurlijk zijn consultants en solution providers ook welkom. We vragen wel om een praktische case in de presentatie te integreren.

Oproep voor hackathonuitdagingen
In een hackathon kan een asset owner een uitdaging definiëren op het gebied van operations of onderhoud. Een panel van experts dat bestaat uit geïnteresseerde individuen of solution providers probeert een oplossing te formuleren met behulp van digitale tools, zoals predictive analytics, AI, IoT, …

We zijn momenteel op zoek naar asset owners die een relevante uitdaging kunnen voorleggen. Dus als u aan de slag wil met een 4.0 project, of u weet niet hoe u in uw data moet duiken, aarzel dan niet om een hackathon uitdaging in te dienen voor ons expertenpanel.

Waarom u Asset Performance 4.0 niet mag missen
– Demonstreer de competenties van uw bedrijf op het gebied van asset performance.
– Krijg waardevolle feedback van peers.
– Kristalliseer uw ideeën en concepten, wat u helpt om nieuwe inzichten te verkrijgen.
– Krijg gratis toegang tot het online platform & tot de live conferentie.

Geschreven door

BEMAS - Belgian Maintenance Association vzw

BEMAS, voluit de Belgian Maintenance Association vzw, is een dynamische non-profit vakvereniging rond onderhoud en Asset Management. BEMAS richt zich tot asset managers, onderhoudsverantwoordelijken, maintenance professionals en iedereen die op... Lees meer