MW Instruments gaat verder onder de naam Hitma

icon.highlightedarticle.dark Management
66 bekeken 9 januari 2024
Nieuwe naam, groter team, dezelfde persoonlijke service
Nieuwe naam, groter team, dezelfde persoonlijke service | Foto: Hitma

Begin 2023 maakte Hitma bekend dat MW Instruments (Almere) onderdeel is geworden van Hitma B.V. (Uithoorn). Vanaf 1 februari 2024 treedt MW Instruments ook onder de naam Hitma naar buiten.

De bedrijfsnaam verandert, maar het productaanbod, de dienstverlening, het adres en de overige bedrijfsgegevens blijven hetzelfde. Klanten behouden ook hun vertrouwde contactpersonen. Men hoeft dus alleen de bedrijfsnaam in de administratie aan te passen.

Doordat de MW-medewerkers onderdeel zijn geworden van het Instrumentatieteam van Hitma, profiteren klanten van de samenwerking van het team in Almere met collega’s van de Hitma-vestigingen in Uithoorn, Purmerend en Antwerpen. Er zijn nu nog meer mogelijkheden voor ondersteuning en producten op maat.

De Hitma-vestiging Almere verzorgt de verkoop, reparatie en kalibratie van meetapparatuur (handmeters) voor de (HVAC) installatiebranche. De deur staat hiervoor onveranderd vijf dagen per week open. Vanaf 1 februari vindt men deze producten online via de website van Hitma.

De gasdetectieproducten, -systemen en -activiteiten worden ook online ondergebracht bij Hitma. Voor advies, verkoop en het inplannen van onderhoud of kalibratie van gasdetectiesystemen kunnen klanten, net als nu, contact opnemen met de vestiging in Almere. De service- en kalibratietechnici voeren deze werkzaamheden (ook) op locatie uit.

Voor vragen over deze naamswijziging, het productaanbod, de dienstverlening of over andere zaken kan men contact opnemen met de betrokken Hitma-medewerkers via de website.

Bezoek de Hitma-site voor meer informatie icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:MW Instruments gaat verder onder de naam Hitma

Hitma B.V.

Bij Hitma denken we graag met je mee. We begrijpen dat processen in ieder bedrijf anders zijn. Daarom werken wij intensief samen om een oplossing op maat te kunnen bieden.... Lees meer