Nieuw bij Safe Site: Branach Veiligheidsladders

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Nieuw bij Safe Site: Branach Veiligheidsladders

Fiberglas veiligheidsladders zijn de innovatieve producten van het Australische merk Branach.

Een uniek assortiment ladders en trappen dat eindelijk voldoet aan de wensen van veiligheidsexperts. Zeker als het om werken op hoogte gaat. Daarmee overtreft het assortiment de internationaal vastgelegde normeringen.

Bordestrap EuroMaster

Bijvoorbeeld de bordestrap EuroMaster. Deze veelzijdige vouwtrap met bordes is in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. De verstelbare poten zorgen voor een ongekende stabiliteit, ook op ongelijk terrein.

Uniek zijn de lichtgewicht constructie en het materiaal waarmee deze trap gemaakt is: fiberglas. De voordelen hiervan zijn:
– oersterk materiaal
– verlengt de levensduur van de trap
– geleidt elektriciteit niet

Accessoires

De gebruiker van de EuroMaster werkt met twee vrije handen veilig op hoogte vanaf het grote platform. De bordestrap kan op maat uitgerust worden met accessoires voor extra veiligheid. Denk aan blokkeerbare zwenkwielen, een extra veiligheidsbeugel en een gereedschapsbakje.

Vraag informatie aan

We delen graag ons enthousiasme over de kwaliteitsproducten van Branach met u. Ontdek het product en de brochure op onze website.

Voor meer informatie nodigen we u uit om contact met ons op te nemen. We helpen u graag met een trap of ladder die is afgestemd op uw veiligheidsaspecten.

Meer zien icon.arrow--dark

Geschreven door

Safe Site powered by Mennens

U kunt bij ons terecht voor alle aspecten die met werken op hoogte en diepte te maken hebben, zoals een training voor uw werknemers speciaal afgestemd op uw situatie. Maar... Lees meer