Nieuw rapport erkent Ultimo als marktleider in Enterprise Asset Management-technologie

icon.highlightedarticle.dark Automatisering
20 juni 2022
Article image of: Nieuw rapport erkent Ultimo als marktleider in Enterprise Asset Management-technologie

Ultimo, specialist in Enterprise Asset Management-software (EAM), heeft met succes nog meer erkenning in de markt gekregen. Ultimo is één van de bedrijven die worden uitgelicht in een nieuw rapport van Verdantix, een onderzoeksbureau dat inzichten biedt op het gebied van digitale strategieën.

Met de input van honderden zeer ervaren professionals biedt het Verdantix-rapport ‘Green Quadrant: Enterprise Asset Management Software 2022’ een volledige en zeer gedetailleerde vergelijking tussen de voornaamste softwareleveranciers, die momenteel de EAM-markt bedienen. Het bevat profielen van al deze leveranciers en beschrijft de verschillende software-oplossingen die zij aanbieden.

Volgens het rapport wordt de wereldwijde softwaremarkt “aangedreven door een nieuwe focus op kostenbesparingen, programma’s voor de digitalisering van onderhoudsstrategieën, het samenvoegen van digitale systemen en duurzaamheid.” Verder voorspelt het rapport dat uitgaven voor EAM-software “alleen maar zullen groeien en dat leveranciers zich gaan proberen te onderscheiden door steeds meer mobiele en ‘wearable’ functionaliteiten, snelle implementaties, slimme integraties en analysemogelijkheden voor voorspellende onderhoudsstrategieën aan te bieden.”

“Dit is een verdere krachtige onderschrijving van Ultimo en wat we momenteel bereiken in de EAM-softwaresector,” vertelt Ewout Noordermeer, Chief Marketing Officer van Ultimo. “Een geavanceerde EAM-oplossing is tegenwoordig fundamenteel voor moderne organisaties. EAM-oplossingen helpen bij het doorbreken van informatiesilo’s binnen afdelingen en helpen zo betere kennisdeling te faciliteren. Dit helpt bedrijven de stap te maken richting productievere, veiligere en duurzamere assetmanagementstrategieën.”

“Het rapport van Verdantix plaatst ons in de voorhoede van EAM-innovatie. Dit, en andere erkenningen die we hebben ontvangen in het afgelopen jaar, motiveert ons om ons aanbod verder te ontwikkelen om ervoor te zorgen dat het asset-intensieve bedrijven blijft helpen onderhoud te optimaliseren, prestaties te verbeteren en nieuwe operationele-efficiëntieniveaus te bereiken,” sluit hij af.

Lees meer over Ultimo icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Nieuw rapport erkent Ultimo als marktleider in Enterprise Asset Management-technologie

IFS Ultimo

IFS Ultimo is een SaaS EAM-oplossing van IFS gericht op onderhoud en veiligheid, en staat bekend om de snelle uitrol, het gebruiksgemak en de ongeëvenaarde terugverdientijd. Lees meer