Ultimo: toonaangevende leverancier voor de EAM-markt

icon.highlightedarticle.dark Automatisering
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Ultimo: toonaangevende leverancier voor de EAM-markt

Nieuw onderzoek heeft Ultimo aangewezen als één van de toonaangevende leveranciers voor de Enterprise Asset Management (EAM)-markt. Het onderzoek, dat in december 2021 werd gepubliceerd door analist ARC Advisory Group, kijkt naar de huidige en toekomstige marktprestaties en de daarmee samenhangende zakelijke trends en technologieën en identificeert toonaangevende technologieleveranciers in de sector.

“We zijn verheugd om door ARC Advisory Group erkend te worden als Leading Supplier voor de EAM-markt”, zegt Ewout Noordermeer, Chief Marketing Officer, Ultimo. “We zien deze opname in het onderzoek als een bevestiging van onze aanpak en de positieve impact die onze software heeft op de activiteiten van onze klanten. Het is een mooie mijlpaal voor ons nu we onze activiteiten in Europa en de VS blijven uitbreiden.”

De studie onderzoekt hoe EAM-systemen innovatie in verschillende sectoren stimuleren, waardoor gebruikers meer inzicht krijgen in belangrijke gebieden van de bedrijfsvoering, zoals lifecycle management en asset performance management en hoe gebruikers kunnen overstappen op meer geavanceerde onderhoudsmodellen. Aangezien de systemen steeds intelligenter worden en onderling verbonden zijn, vergemakkelijken ze het delen van informatie met aanpalende systemen, waardoor EAM-systemen een steeds belangrijkere positie innemen als centraal systeem voor de opslag van gegevens van bedrijfskritische assets.

Het rapport geeft ook informatie over de marktaandelen van Ultimo en andere toonaangevende EAM-leveranciers en bespreekt belangrijke markttrends, waaronder de toepassing van SaaS en Cloud, interesse in mobiele oplossingen, bekendheid van geavanceerde EAM-oplossingen en de toepassing van assetmanagementstandaarden.

Om het rapport te bemachtigen, bezoek: https://www.arcweb.com/press/enterprise-asset-management-systems-drive-innovation-across-industries-1.

https://www.ultimo.com/nl/ icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Ultimo: toonaangevende leverancier voor de EAM-markt

IFS Ultimo

IFS Ultimo is een SaaS EAM-oplossing van IFS gericht op onderhoud en veiligheid, en staat bekend om de snelle uitrol, het gebruiksgemak en de ongeëvenaarde terugverdientijd. Lees meer