Nieuwe website van Istec International gelanceerd

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Nieuwe website van Istec International gelanceerd

Istec International heeft een nieuwe website! In deze nieuwsbrief leest u hoe onze website een bron van informatie is met betrekking tot onderwerpen als condition monitoring, procesinstrumentatie, machinebewaking en Functional Safety (SIL).

Kennisblog
Op het nieuwe kennisblog plaatsen onze experts wekelijks interessante artikelen over nieuwe ontwikkelingen en leerzame cases met betrekking tot condition monitoring (trillingsmetingen), procesinstrumentatie, machinebewaking en Functional Safety (SIL).

Applicaties in 3D
Om een overzichtelijk beeld te geven waar Istec u kan ondersteunen hebben wij in schematische tekeningen onze producten en diensten toegelicht. Ga met uw cursor over de rode bolletjes om te zien welke producten en diensten wij kunnen leveren op dat onderdeel.

Snelle service
Voor het nastreven van onze snelle service hebben we enkele functionaliteiten toegevoegd die helpen bij het snel vinden van de juiste informatie:
•een zoekfunctie waarbij de zoekresultaten overzichtelijk in tabbladen worden onderverdeeld
•live chat voor snel contact
•nieuwe indeling van productcategorieën

Uw feedback wordt gewaardeerd!
Om onze website steeds verder te verbeteren en aan te vullen kijken we uit naar uw feedback.

Heeft u een suggestie voor een interessant artikel, of heeft u bepaalde informatie niet gemakkelijk kunnen vinden? Dan horen wij dit graag!

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Nieuwe website van Istec International gelanceerd

Istec International BV

Roterende machines zijn één van de meest kritische onderdelen van industriële processen. Het monitoren en bewaken van deze machines vereist de meest geavanceerde systemen die passen binnen de toenemende eisen... Lees meer