Online alv met tafelgasten trudy van megen en marcel van haren

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Online alv met tafelgasten trudy van megen en marcel van haren

De Machevo & Bulk Vereniging nodigt u van harte uit voor haar online Algemene Ledenvergadering 2020 – 2021 op donderdag 11 februari a.s. om 14.00 uur.
Met als gasten Trudy van Megen (Feed Design Lab) en Marcel Van Haren (FME).

Door corona kon het jaarlijkse netwerkevent `Machevo Connect` en de Algemene Ledenvergadering in haar originele vorm geen doorgang vinden. In roerige tijden wil de vereniging niet alleen meerwaarde leveren aan haar leden, maar ook aan de volledige branche. Het Machevo Connect webinar met Mathijs Bouman van 17 november jl. was zo succesvol dat een online Algemene Ledenvergadering een logisch vervolg is.

De formaliteiten van de ledenvergadering zijn binnen 10 minuten gepiept. Daarna start voorzitter, Perry Verberne, een online interactief tafelgesprek met zijn twee tafelgasten, te weten Trudy van Megen, directeur van het Feed Design Lab, en Marcel Van Haren, Program Manager Agriculture, Water & Food bij FME.

Ook de lezers van Maintenance Benelux zijn van harte welkom om virtueel aan te schuiven. De thema’s en onderwerpen, die in het gesprek worden aangesneden, zijn interessant voor iedereen in de branche. Om die reden stelt Machevo ook dit webinar kosteloos open. Het gesprek is volledig interactief. Via de chatfunctie kunt u uw mening ventileren en vragen stellen aan de sprekers. Mis deze kans niet en meld u snel aan via de website van Machevo.

Geschreven door

Machevo & Bulk vereniging

Machevo & Bulk Vereniging is dé netwerkvereniging voor toeleveranciers aan de procesindustrie. Onze leden zijn gespecialiseerd in proces installaties, proces automatisering en engineering. Naast belangenbehartiging worden beurzen en congressen georganiseerd... Lees meer