PIRTEK breidt uit naar Canada

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: PIRTEK breidt uit naar Canada

PIRTEK, een wereldwijde dienstverlener voor het on-site vervangen van hydraulische en industriële slangen en aanverwante producten, breidt zijn merkaanwezigheid uit naar Canada.

PIRTEK erkent dat de vraag in de Canadese hydrauliekslangindustrie hoog is, maar dat het land grotendeels verstoken is van een sterk franchisemerk om service te verlenen. PIRTEK concentreert zich in eerste instantie op ten minste één nieuwe vestiging in elke provincie van Canada om van daaruit verder uit te breiden.

Momenteel is PIRTEK actief in 23 landen met meer dan 430 vestigingen over de hele wereld. In de Benelux is Pirtek actief met 22 vestigingen.
Ondanks de pandemie is het bedrijf de afgelopen jaren blijven groeien, zowel in omzet als in vestigingen en servicebussen.

“PIRTEK heeft zich al uitgebreid naar 23 landen, vertakkingen naar geheel nieuwe gebieden zijn voor ons uitgestippeld terrein, en Canada heeft een gezonde behoefte aan reparatie van hydraulische en industriële slangen,” zei Kim Gubera, CEO van Pirtek usa. “Onze nieuwe Canadese franchisenemers zullen helpen om het merk PIRTEK in het land op te bouwen. Zij krijgen uitgebreide training en ondersteuning om ervoor te zorgen dat ook zij uitgroeien tot geweldige ambassadeurs waardoor er meer franchisenemers in het hele land die zullen volgen. Dit is een geweldige kans waarbij de sky de limit is voor verreikende gebieden en inkomsten.”

PIRTEK is er trots op dat het snel en efficiënt aan de behoeften van klanten kan voldoen, en dat het een grote verscheidenheid aan unieke producten en onderdelen heeft om dienstverleners operationeel te houden. De snelle interventietijd is mede te danken aan de 24/7 onsite service die PIRTEK biedt aan bedrijven in alle marksectoren, waardoor klanten vaak snel weer aan de slag kunnen en de uitvaltijd van apparatuur tot een minimum wordt beperkt.

Voor meer informatie over Pirtek canada: meer informatie over Pirtek europa:

Over pirtek:

PIRTEK biedt de snelste service voor het vervangen van hydrauliekslangen en het repareren van industriële slangen met onsite mobiele en servicecentra in 23 landen. Het heeft maximale voorrijtijd van 1 uur voor on-site slangenservice. PIRTEK is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar en is een eenvoudige oplossing die de stilstand tijd van machines minimaliseert en klanten de noodzaak ontneemt om hun werkterrein of faciliteiten te verlaten om nieuwe hydraulische slangen en hydraulische koppelingen te vinden. Dit doen wij. Snel. Betrouwbaar. Veilig. Dat is gewoon Pirtek.

Geschreven door

Logo van:PIRTEK breidt uit naar Canada

Pirtek Benelux

Europese marktleider in hydrauliekslangvervanging op locatie. Lees meer