Safe Site en Mennens gaan samen

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023

Per 2020 wordt Safe Site ondergebracht bij Mennens in Rotterdam, waarbij een gloednieuw Expertisecentrum voor werken op hoogte in gebruik wordt genomen. In het Expertisecentrum, dat met zijn 600 m2 een van de grootste trainingscentra op gebied van valbeveiliging in Europa is, worden trainingen gegeven gericht op veilig werken op hoogte en diepte. Ook kun je zien welke mogelijkheden er zijn om werkplekken op hoogte (en diepte) veilig te maken. Het nieuwe Expertisecentrum biedt meer ruimte, meer trainingsmodules, meer adviesmogelijkheden, meer kennis en meer realistische praktijksituaties. Door de krachten van Mennens, dé specialist op het gebied van staalkabel, hijs- en hefmiddelen, te bundelen met de kennis en ervaring van Safe Site op het gebied van valbeveiliging, kunnen we het beste van beide werelden bieden. Dat betekent completere, snellere en flexibelere service, meer kennis en betere ondersteuning.

Gratis infodagen
Wilt u meer weten over de mogelijkheden rond werken op hoogte? Iedere vierde vrijdag van de maand organiseert Safe Site een informatieochtend, waarbij u gratis kunt aansluiten. We bespreken de basis van werken op hoogte en diepte, waarbij we duidelijk de geldende wet- en regelgeving aan bod laten komen. Ook voorzien we de deelnemers van informatie omtrent de verschillende producten en mogelijkheden voor valbeveiliging. Benieuwd wat Safe Site voor uw situatie kan betekenen? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen voor de mogelijkheden.

Safe Siteicon.arrow--dark

Geschreven door

Safe Site powered by Mennens

U kunt bij ons terecht voor alle aspecten die met werken op hoogte en diepte te maken hebben, zoals een training voor uw werknemers speciaal afgestemd op uw situatie. Maar... Lees meer