Samenwerking Fiktech B.V. – EggxClusiveScooters

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Samenwerking Fiktech B.V. – EggxClusiveScooters

Fiktech B.V. levert zowel producten, systemen, installaties als diensten. Het gevarieerde leveringsprogramma bestrijkt vele terreinen van de industrie. Afnemers vinden bij Fiktech praktische oplossingen voor een scala aan technische problemen om hun machines en productieprocessen béter te maken.
Het bedrijf maakt een stabiele en continue groei door. Uiteenlopende industriële sectoren worden bediend met praktische en haalbare oplossingen volgens het principe van Total Cost of Ownership. Hierbij wordt samen met de klant gezocht naar de optimale technische oplossing, gekoppeld aan kostenbesparing / ROI in vergelijking met de huidige situatie.
Fiktech – het heden: Dankzij het Internet is de hele wereld voor iedereen toegankelijk. Ongeacht de culturele achtergrond van zakenpartners: waar een wil is, is een weg. Technische problemen worden wereldwijd opgelost met kennis en knowhow uit Nederland.
Fiktech – de toekomst: Wij blijven ons inzetten om met innovatieve oplossingen machines en productieprocessen béter te maken. Mede daarom werken wij nauw samen met meerdere partners, die allen hun specialistische expertise inzetten.
“De jeugd heeft de toekomst” is niets minder dan een feit, en dé reden om te zoeken naar mogelijkheden om de bij Fiktech aanwezige kennis & knowhow te waarborgen. “Wat goed is komt snel” blijkt maar weer eens uit de samenwerkingsovereenkomst die Lars Egging en André Fikkers hebben afgesloten. Lars is een jonge ondernemer en oprichter van het bedrijf EggxClusiveScooters in Arnhem, en houdt zich bezig met onderhoud, reparatie, schade taxatie, schade herstel en onderdelen verkoop t.b.v. scooters. Zijn instelling: “Kwaliteit boven kwantiteit” was de trigger voor André Fikkers om met Lars om de tafel te gaan zitten en het komende jaar een samenwerking in de vorm van een Traineeship op te zetten, met als doelstellingen:
Voor Fiktech B.V.:

Ondersteuning krijgen bij verkoop-gerelateerde activiteiten, onderzoek en technische projecten.
Inzicht krijgen in de toekomstige mogelijkheden van samenwerking met derden om de continuiteit van Fiktech B.V. te waarborgen.

Voor Lars Egging:

Orientatie op het industriële werkveld in de breedste zin van het woord.
Kennis nemen van de producten en diensten die door Fiktech B.V. worden geleverd.

Op de bijgaande foto is te zien hoe de samenwerking tussen beide bedrijven met een feestelijk drankje gevierd wordt.

Geschreven door

Fiktech B.V.

FIKTECH: Ontstoffingstechniek & Productieoptimalisatie Fiktech maakt machines en productieprocessen beter! Oplossingen die bij productie optimalisatie worden ingezet zijn onder meer: Vortex Schakelkast Koeler & Spotkoeler Warmtebeeldcamera Hogedruk en Lagedruk Luchtmessen... Lees meer