Ultimo Conference 2021: Meld u vandaag nog kosteloos aan!

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Ultimo Conference 2021: Meld u vandaag nog kosteloos aan!

Op dinsdagmiddag 30 november vindt de Ultimo Conference 2021 plaats. Hét internationale, online congres voor iedereen die op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de Enterprise Asset Management Markt en de Ultimo Enterprise Asset Management Software.

Waarom u de Ultimo Conference 2021 niet mag missen:
1.U hoort de laatste trends en ontwikkelingen van toonaangevende experts uit de markt, waaronder ARC Advisory Group, Microsoft, Aveva, Philips en Mainnovation.
2.U beleeft diverse boeiende praktijkcases.
3.U wordt geïnspireerd door Esther Vergeer, zevenvoudig Paralympisch kampioen rolstoeltennis én Chef de Mission van het succesvolle Paralympische TeamNL. Zij vertelt over succes, tegenslagen en doorzettingsvermogen.
4.U ziet de laatste Ultimo Features.
5.U krijgt inzicht in de Ultimo Roadmap.
6.U verdiept zich in specifieke functionaliteiten, trainingen en/of technologieën.

Een programma bomvol ingrediënten voor uw eigen succesrecept. Ga voor goud en zorg dat u er digitaal bij bent op dinsdagmiddag 30 november. De conference start om 13.30uur CET. Deelname is geheel kosteloos, dus meld u vandaag nog aan. Meer informatie over onze sprekers, het volledige programma en de mogelijkheid om u in te schrijven, vindt u op de website: www.ultimoconference.com

Lees meer icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Ultimo Conference 2021: Meld u vandaag nog kosteloos aan!

IFS Ultimo

IFS Ultimo is een SaaS EAM-oplossing van IFS gericht op onderhoud en veiligheid, en staat bekend om de snelle uitrol, het gebruiksgemak en de ongeëvenaarde terugverdientijd. Lees meer