Visualiseer en beheer uw Lockout Tagout procedures

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 9 mei 2023
Article image of: Visualiseer en beheer uw Lockout Tagout procedures

Informatiebeheer is een van de grootste uitdagingen om de veiligheid in een bedrijf te waarborgen. Er zijn Lockout/Tagout-procedures, toegangsprocedures voor besloten ruimten, onderhoudsschema’s en andere belangrijke documenten die regelmatig geactualiseerd en nagekeken moeten worden.

LINK360
Met de Link360-software kunnen gebruikers visueel instructieve veiligheidsprocedures creëren, op grote schaal uitrollen, updaten en valideren. De software biedt een eenvoudige manier om veiligheidsprocedures op meerdere sites up-to-date, conform en duurzaam te houden.

– Duidelijke en gemakkelijk te volgen, visueel instructieve veiligheidsprocedures.
– Gestandaardiseerde en goedgekeurde veiligheidsprocedures snel implementeren en op grote schaal uitrollen in meerdere vestigingen.

Smart Lockout App
De Smart Lockout App stuurt de recentste goedgekeurde en relevante Lockout/Tagout-procedures van LINK360 naar de smartphones van medewerkers die instaan voor het onderhoud van specifieke machines. Via hun smartphone ontvangen de onderhoudsmedewerkers telkens een vergrendelingsinstructie die ze moeten voltooien voordat ze kunnen doorgaan naar de volgende stap. De Smart Lockout App kan een rapport naar LINK360 sturen om te bevestigen dat alle stappen van de vergrendelingsprocedure werden voltooid.

Nedelko biedt de totale Lockout Tagout oplossing
– Advies op locatie
– Levering LoTo middelen
– LINK360 voor uw LoTo procedures
– Gebruikerstraining en toolbox

Neem contact op voor een vrijblijvende demonstratie van LINK360

Nedelko bv
Frank van den Adel
Sales- & Productmanager

Geschreven door

Nedelko BV

Nedelko is jouw vertrouwde partner en leverancier van onder meer signalerings- en veiligheidsoplossingen. Bijvoorbeeld de Lockout Tagout producten van Brady en Masterlock, waarmee je mechanische en elektrische gevaren kunt beheersen.... Lees meer